fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

De Kroeshaar Show

  Een kijkje voor en achter de schermen van de Kroeshaar Show 2011.


Kapsel door Anoeska Schmidt
{loadposition links}

Op 17 September vond de 2de Kroeshaar Show plaats in het gebouw van No Limit in Amsterdam.

De talentvolle Anoeska Schmidt heeft kosten noch moeite gespaard om de show tot een waar spektakel te maken.

Modellen in alle maten, kleuren en geuren, een makeup artieste en assistent kappers hebben bijgedragen Natural Nation, de kapsalon van Anoeska, in niet mis te verstane kleuren weer te geven.

Het thema was dan ook Colored!

{loadposition google1}

Kleur is mooi, kleur is vrolijk, wij zijn mensen van kleur met kleur, zei Anoeska, dus dacht ik waarom niet Colored!

En een kleurig spectakel is het zeker geworden. Het ene na het andere kapsel deed het publiek snakken naar meer. Vol bewondering keken de bezoekers naar de locs, afro’s en twists zoals je ze werkelijk alleen maar in een kroeshaar show als deze kunt zien.

Ook de kleding en makeup waren af. Het was een meer dan fascinerend geheel dat zelfs de meest ongeloofige thomas er van overtuigde dat kroeshaar het perfecte type haar om op de catwalk de show te stelen.

Janess droeg haar eigen steentje bij met haar anisa’s en de door haar handgemaakte hoeden. Het publiek keek en luisterde geboeid naar de uitleg over de Surinaamse hoofddoeken. Daarna kwamen de hoeden van janess.

Uniek enig in hun soort, gemaakt van natuurlijk materiaal, straalde de een na de andere hoed fantastische klasse uit. De perfecte gelegenheid voor bezoekers die opzoek waren naar een hoofddeksel voor Prinsjes dag.

Last but not least liet ook Chanel de beste zijde van Sisterlocks zien. De grote kleine baby in haar buik weerhield haar niet om haar modellen te super netjes te stylen en geduldig vragen van het publiek te beantwoorden.

Al met al een super uniek kleurig haar spectakel waar je u tegen zegt. Nu ligt de verwachtig voor volgend jaar zo mogelijk nog hoger. We benne benieuwd.

 

Anoeska’s Kapsalon info:
Natural Nation
Bijlmerdreef 184B
Tel: 020-6008778

Hoeden – Janess: janness.nl

Chantel

Sisterlocks Consulente
Divine Hair Solution
T:06-1729 0969
www.divine-hair.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *