fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Wat kan ik gebruiiken voor mijn baby’s haar?

Hallo, Ik ben de trotse moeder van een prachtige dochter. Ze is 21 maanden oud en half surinaams half nederlands. Haar haar is in korte tijd van heel weinig naar een volle bos met krulletjes geworden.

kroeshaar babyHet lijkt ook wel steeds te veranderen. Ik gebruikte eerst een moisturizer spray (witte fles met roze etiket met een baby erop), weet niet meer hoe die heet en van Just me een soort vet. Dit was niet meer voldoende en kreeg haar haar niet meer lekker in model.

Nu heb ik een 2 in 1 shampoo van dark en lovely, de oil moisturizer van dark en lovely en vitamix vet.
Ik was haar haar om de dag, doe daarna de moisturizer erin en dan wat vet. na het slapen en voor het slapen maak ik het nat kam ik het voorzichtig uit doe ik de moisturizer erin een een klein beetje vet.

Maar ook met deze producten krijg ik haar niet niet meer lekker in model. Het wordt snel droog en pluizig…….
Als ik haar haar was is haar haar echt prachtig, de krullen hangen dan zo mooi, maar als ik het eenmaal ga kammen (met een grove kam) en de producten erin doe is dat effect helemaal weg.

Ze heeft bovenop wat grovere krul en haar haar heeft van achter hele fijne krulletjes. het haar krult dan ook helemaal op tot tegen haar hoofd aan.
Nu lees ik overal dat natuurlijke producten het beste zijn, maar wat ik tot nu toe kan vinden is allemaal voor volwassenen.

Wat kan ik het beste gebruiken voor mijn dochter haar haar????? Ik heb wat foto’s meegemaild om zo hopelijk een wat duidelijker beeld te krijgen.
Moet wel zeggen om de foto lijkt haar haar te glimmen maar dat komt ook deels van de flits.
Alvast bedankt!

Groetjes Iris
  

——————————————————-

Beste Iris,

Bedankt voor jouw bezoek aan kroeshaar.com, jouw vraag en de mooie fotos. Je hebt inderdaad een prachtige dochter met een heerlijke bos krullen. 

Just Me, Dark en Lovely enzo zijn allemaal producten die ingrediënten als mineraal olie bevatten. Deze zijn niet heel goed voor kroes en krullend haar omdat ze zich uiteindelijk ophopen en de haarstrengen na verloop van tijd uitdrogen. 

Wat ik je daarom allereerst aanraad is het haar van jouw dochter te spoelen met een baking soda pasta. Dit is even wennen omdat het heel anders is dan een shampoo, maar je zal merken dat de krulletjes weer super zacht aanvoelen en vorm houden. Gebruik voor de baking soda pasta 1 op 1; 1 cup baking soda op 1 cup kokosolie. Hierna kun je het beste overstappen op de Going Natural going natural no more knots detanglerKruiden Shampoo.

Daarnaast zijn de volgende producten ook super kind vriendelijk: de Curly Twistout Haar CreamNo More Knots en Kruiden Styling Gel. Dit zijn natuurlijke producten die zich niet zullen ophopen en waarschijnlijk de krul lekker strak in het haar zullen houden.

Verder denk ik niet dat je het haar van je dochter om de ene dag hoeft te wassen. Dat verstoort de krullen alleen maar omdat door een wasbeurt de natuurlijke vetten aan het haar worden onttrokken. Vooral als het haar met een onvriendelijke shampoo met sls erin wordt gewassen. Probeer de Going Natural Kruiden Shampoo eens per week en kijk hoe dat gaat.

Hopelijk kun je hiermee uit de voeten en stuur je gauw weer mooie fototjes op.

Odi,
Mireille

De Kroeshaar Webshop 
Haarproducten voor Krullen en Kroeshaar

going natural hair care package

No new window

Going Natural Kruiden Shampoo en Detox Conditioner

Deep Conditioner

Loc Glove

Silky Shea Haarboter

Curly Twistout Haar Cream of No More Knots

Kruiden Styling Gel

Scalp Conditioning Spray

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *