fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Sabi Wiri Weekend

 kroeshaar dreadlocks gestyldKroeshaar in de spotlight; kapsels, producten, workshops en een internationale haarshow

28 juli 2011 – Op zaterdag 17 en zondag 18 september organiseert Kroeshaar.com in samenwerking met SME Omroep het tweede kroeshaarweekend in het gebouw van No Limt aan de Gelders Hoofd in Amsterdam Zuid Oost.

Sabi Wiri Weekend – Kroeshaar in de spotlight; kapsels, producten, workshops en een internationale haarshow

AMSTERDAM,

kroeshaar dreadlocks gestyld

28 juli 2011 – Op zaterdag 17 en zondag 18 september organiseert Kroeshaar.com in samenwerking met SME Omroep het tweede kroeshaarweekend in het gebouw van No Limt aan de Gelderse kade in Amsterdam Zuid Oost.

 

Gedurende dit Beauty weekend staan niet alleen kroeshaar kapsels en haarverzorging centraal, er komt ook een stukje historie aan bod. Volgens SME Omroep is dit essentieel om het incomplete stereotype beeld dat er bestaat van Afrikaans haar, vanaf de wortel aan te pakken.

Het uiteindelijke doel is gezonder haar en een gezondere hoofdhuid voor de zwarte vrouw, zegt initiatiefneemster Mireille Liong, die in Amerika de top heeft behaald met haar boek Going Natural, How to Fall in Love With Nappy Hair. Meer dan welke andere bevolkingsgroep hebben wij te kampen met haarbreek en haaruitval en daar moet echt nodig wat aangedaan worden, zegt Liong gemotiveerd. Haar bestseller is te verkrijgen in alle Amerikaanse boekzaken, via amazon.com en via haar eigen website Going-Natural.com.

In het Kroeshaar Weekend staan behalve workshops, ook een aantal documentaries en Zwarte films gepland. Enkele top Amerikaanse kappers zijn uitgenodigd om workshops te verzorgen. Als hoogte punt van het weekend is een internationale haar show gepland waaraan ook de Amerikaanse stylisten zullen deelnemen.

Voor meer info:
SME Omroep
Kollenbergweg 2A
1101 AR Amsterdam Zuidoost
Tel: 020-716 3892 of 06-13702221

Aanmelden voor de workhop: klik hier

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *