fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Kroeshaar Workshop

Sorry mensen, de workshop is volgeboekt. Vanwege het succes van de vorige keer, wederom een nieuwe cursus: Kroeshaar, wat je moet weten en meer. Leer hoe kroeshaar te verzorgen en kapsels te maken met de juiste tools en producten die gemaakt zijn voor kroeshaar.

Sorry, de workshop is volgeboekt.


Doe-het-zelf Kroeshaar Workshop – De Afro


Op zaterdag 17 en zondag 18 september geef ik wederom een cursus kroeshaar. Je kunt dan leren hoe je kroeshaar het beste kunt verzorgen en hoe je kapsels kunt maken met de juiste tools en producten die gemaakt zijn voor ons type haar.

Meer nog dan kapsels maken zal ook de verzorging van kroeshaar aan bod komen. De meest gestelde vragen zullen op persoonlijk nivo beantwoord worden:

Hoe ga ik droog haar tegen?
Hoe voorkom ik dat mijn haar breekt?
Wat kan ik doen tegen schilvers?

Daarnaast leer je uiteraard kapsels maken. De drie meest populaire kapsels zal je moeiteloos kunnen maken; een afro, de twist-out en pijpenkrullen.


De Twist out

De Doe-Het-Zelf Kroeshaar Workshop is voor iedereen met of zonder kroeshaar. Je hebt geen vooropleiding nodig. Het doel is om je te leren hoe je makkelijk verschillende krullen in kroeshaar kunt maken zonder de haarstrengen te beschadigen.


Pijpenkrullen oftewel Coils

Daarnaast leer je ook hoe je kroeshaar het beste kan ontknopen en wassen. Kortom alles wat je moet weten om jouw delicate kroeshaar goed te verzorgen en er prima mee voor de dag te komen.

Kosten 50 Euro.

Wat krijg je voor dat bedrag:

Het volledig verzorgings pakket:

~ No more Knots Detangler
~ Silky Shea Haarboter
~ Twist Out Haarmelk
~ Knopen Teezer
~ Kruiden Gel

Wat heb je nodig voor de cursus:

~ schoon gewassen kroeshaar
~ een handdoek
~ een sproei fles

Om iedereen de nodige aandacht te kunnen geven ben ik genoodzaakt het aantal personen te beperken. Aanmelden gaat op first come, first place basis. Klik hier om te betalen en je van een plek te verzekeren.

Sorry, maar de workshop is volgeboekt.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *