fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Wat doe je tegen chloor in kroeshaar?

Beste Mireille, Mijn dochter zit sinds een aantal maanden op zwemles. Ik merk dat het zwemwater het haar erg uitdroogt. Ik was het wekelijks met de shampoo en gebruik hierna de silky shea voor de twists. Is er een product om het haar extra te voeden of is de silky shea toch voldoende?

Kinderen met kroeshaarVerder vind ik het nog steeds moeilijk om het haar te ontknopen. Na het wassen kam ik het helemaal uit met de Denmann borstel en gebruik vervolgens de silky shea. Is het nog om een extra product te gebruiken om de knopen makkelijker uit het haar te krijgen.

going natural silky shea hair butterIk zet binnenkort even mijn ervaringen met de producten (shampoo en gel) op je website. De shampoo is echt erg goed. De gel is nog wel wennen. Ik gebruik hem voornamelijk in de haarpuntjes bij het maken van de twists (blijven ze goed zitten). Verder blijf ik de Silky Shea Haarboter echt super vinden.

Groeten,
Karin

—————————

Hi Karin,

Ik ben blij dat de producten goed bevallen. Dat is altijd fijn om te horen.

Chloor is werkelijk de pest voor haar en huid. Het beste advies dat ik kan geven is om ongeveer een half uur voor het zwemmen de No more Knots volledig op het haar te sprayen en het liefst een badmuts op te doen. Dit zal toch wat extra bescherming geven.

Een gouden tip is ook om het haar voor het zwemmen nat te maken zodat het chloor water bijna verdund met het haar in contact komt.

Om te ontknopen kan ik de No more Knots en een borstel als de Knopen teezer echt van harte aanraden. Spray de No More Knots op handdoek droog haar en ontknopen is nog nooit zo makkelijk geweest. De borstel trekt veel minder aan het haar dan de Denman borstel. Een grote anti-statische kam met wijde afgeronde tanden is ook een goed alternatief. Deze combinatie kan alle knopen met gemak aan. Spoel wel het haar eerst zo goed mogelijk uit om van zoveel mogelijk chloor af te komen of gebruik de Detox Conditioner. Deze zal echt wonderen doen omat het de laaste restjes chloor onttrekt uit de haarstrengen.

De Kroeshaar Webshop 
Haarproducten voor Krullen en Kroeshaar

going natural hair care package


 


 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *