fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Ben ik te oud om kroes te gaan?

Goede avond, Ik heb een vraag: De tulband die jullie verkopen is zeker geen microfiber tulp band? Is de tulband die jullie verkopen ook goed om je haar mee te laten drogen? Zo niet weet u misschien waar ik z’n microfiber tulband of zo iets voor het drogen van haar voor mensen die niet meer willen relaxen kan vinden?

going natural bam2014 Denise Bennet natural hair lg(Ik ben aan het overstappen van relax naar kroeshaaar en wil ook stoppen met onder de droger gaan, z’n tulband leek me een goede oplossing.) Of heeft u misschien een andere oplossing?

Ik hoor graag van u.
Alvast bedankt,

Mevr. Kraal 

P.S. Ik ben bijna 55 jaar. Zal transformatie nog wel lukken? (in de zin van ben ik dan niet te oud voor haar groei) Zal mijn haar met goede verzorging nog uitgroeien tot de normale lengte (net boven de schouders)? Ik wil graag mijn haar lengte houden, en denk absoluut niet aan afknippen. Ik had vorige week wat pruducten bij jullie besteld, en heb vandaag nog meer besteld en hoop zo mijn haar goed te gaan verzorgen.
Ik zie uit naar uw reactie.

—————————

Beste Mevrouw Kraal,

Going Natural clean start ComboAllereerst bedankt voor uw bezoek en uw bestellingen bij kroeshaar.com. Ik ben altijd blij met nieuwe bezoekers en nieuwe klanten, Welkom!

De Tulband is inderdaag geen Microfiber tulband. Die verkochten we indertijd maar het bedrijf bestaat helaas niet meer. De Tulband die nu in de webshop verkrijgbaar is, is ook niet om water te aborberen, maar eigenlijk gewoon om af en toe tijdelijk op te doen.

De simpelste oplossing die ik heb om mijn haar snel te laten drogen is een grote absorberende handdoek na het wassen op mijn hoofd te binden. Na ongeveer een half uurtje, aankleden, tanden poetsen, thee drinken zeg maar, haal ik het eraf dan is het meeste water al opgezogen. Mijn haar is meestal in 10 grote twists en na een uur of 2 is mijn haar helemaal droog. Misschien kunt u dat ook proberen.

Het is nooit te laat om kroes te gaan. Ik ken Amerikaanse vrouwen die zijn begonnen met het lokken van hun haar na hun 40ste en ze hebben u hele lange dunne sisterlocks. Je moet dus wel even door een moeilijke fase, maar naar mijn mening groeit het haar dus veel beter als je eenmaal kroes bent. 

U hoeft het haar helemaal niet te knippen als u dat niet wil. Ik heb mijn haar zelf uiteindelijk pas na 2 jaar geknipt. Dat was vooral omdat ik toen nog niet zo goed wist wat ik aan het doen was, maar toch, het kan dus wel. Toen ik had ik een behoorlijke afro.

Ik heb veel vlecht kapsels uitgeprobeerd, van kleine motjo koembas en bantus tot en met extensions en cornrows. Behalve producten is het ook belangrijk dat je kapsels vindt die bij je passen en dat je je op gemak voelt tijdens de transformatie. Als voorbeeld een foto van Denise die zich graag vol trots liet fotograferen op BAM Festival. Niet alleen was ze trots op haar haar en kapsel, ze zei dat de een borst kanker survior is. 

In de Kroeshaar Gallerij zijn er nog veel meer kapsels te zien. Er zit er vast wel een enkele tussen die u kunt uitproberen.

Producten die zeker niet mogen missen bij een transformatie zijn:

No More Knots: essentieel voor het ontknopen

Clean Start: Perfect voor het aanmaken van een schoon begin.

Ik hoop dat dit advies u opweg helpt. Veel succes ongeacht uw besluit!

Odi,
Mireille Liong

De Kroeshaar Webshop 
Haarproducten voor Krullen en Kroeshaar

going natural hair care package

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *