fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Vrolijke krullen in kroeshaar

Vrouwen met kroes en krullend haar zijn eeuwig opzoek naar het perfecte product dat de krulletjes, groot en klein, die super uitstraling geven van glans, veerkracht en bovenal stralende gezondheid. Toch is dit niet zo moeilijk als menigeen denkt. Je haar een heerlijke onbezorgde vrolijkheid laten uitstralen kan echt heel simpel zijn. 

Vrolijke krullen in kroeshaarAllereerst moet je bij de basis beginnen. Dat betekent dat los van hoe je haar eruit ziet, wat voor haartype je ook hebt, je jouw haarstrengen voorop moet stellen. Je moet erachter zien te komen wat jouw haar lekker vindt. Hoe voelt het als je product a, b of c erin doet? Wordt het product opgenomen, voelt je haar daarna lekker zacht aan of blijft het op je haar zitten en geeft het een vettig gevoel?

Elke haartype en zelfs de ene haarstreng is de andere niet. Bij sommige mensen blijft olie op het haar zitten zonder te worden opgenomen, andere haartypen drinken olie. Overall moet je kunnen opmaken of je haar meer baat heeft bij olie, water of een mix van beiden. Als je eenmaal weet wat je haar lekker vindt, moet je opzoek naar die producten waar je haar baat bij hebben.

Shampoo
Een goede shampoo is essentieel omdat producten hoe goed ze ook zijn, geen dienst kunnen doen op vuil haar of haarstrengen die bijna verstikt worden door opgehoopte productresten. Een goede shampoo is er eentje die het haar reinigt zonder de krulletjes uit te drogen. Na een wasbeurt moet het haar schoon en zacht aanvoelen en het liefst lekker fris ruiken. De webshop heeft een uitgebreid aantal opties.

No More KnotsHappy Curls
Voor happy curls heb je het volgende nodig:

No More Knots
Curly Twistout Haar Cream 
Kruiden Styling Gel

Schoon gewassen krulletjes

Doe als het haar eenmaal gewassen is een handdoek om het overvloedige water uit het haar op te zuigen. Vervolg met de volgende stap als het haar handdoek droog is. Dat wil zeggen dat het haar nog vochtig is maar dat er geen water meer uit je haar druppelt.

Spray dan de “No More Knots in het haar en begin het te verdelen and hapbare delen. Pak net genoeg haar dat past in de palm van je hand. Spray als het nodig is nog wat extra No More Knots in het haar en ontkoop met de Knopen Teezer.

Als het haar eenmaal ontknoopt is neem dan ruim Curly Twist-Out Hair Milk en kneed het helemaal door het haar. Zodanig dat werkelijk elk haartje aanvoelt dat het Silky Shea heeft opgenomen. Je voelt niet alleen het verschil je merkt het ook want je ziet de krullejtes een strakke vorm aannemen. Sommig mensen vinden het prettig om zo rond te lopen todat het haar helemaal opgedroogd is. Als dat zo is vervolg met de rest van het haar. Wil je echter een iets grote krul en dat het haar opdroogt, vervolg dan met de volgende stap.

Maak een twist als het haar is ontknoopt en ingesmeerd is met de Curly Twist-Out Hair Milk. De scheidingen hoeven niet perfect te zijn. Herhaal totdat het hele haar in een aantal grote twists is.

Nu volgt de ware truc. Maak nu van elke 3 twists een vlecht. Op deze manier wordt de krul ietsje groter en krimpt het haar minder. Het haar krijgt daardoor wat meer lengte.

Het heerlijke hiervan is dat je van een heerlijke nachtrust kunt genieten terwijl je haar opfdroogt. Als het haar eenmaal droog is hoef je alleen het haar los te maken en viola: Happy Curls!

Verzorging
Afhankelijk van je haartype kun je het twisten met Curly Twist-Out Hair Milk herhalen voor het slapen gaan. In plaats van een een uitgebreide wasbeurt kun je het haar gewoon nat maken. Het haar in grote twists doen kost nog geen half uur en het haar los maken in de ochten is in 15 minuten gedaan. Makkelijk toch? 

going natural hair products full packagel
De Kroeshaar Webshop 

speciaal voor Haarproducten voor Krullen en Kroeshaar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *