fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Een kroeshaar makeover

Er zijn twee belangrijke manieren om de transitie naar kroeshaar te maken: ‘rigoureus’ door al het gerelaxte haar af te knippen wanneer je ongeveer 2,5 cm uitgroei van je natuurlijke haar hebt (ook bekend als de Big Chop). Of geleidelijk je haar laten uitgroeien zonder een big chop.  Of geleidelijk je haar laten uitgroeien zonder een big chop. 

 


Deitra van Bohemian Soul Hair Studio toont samen met blogger Stacy  Going Natural Haar Producten

Makkelijk transformeren naar kroeshaar

Stacy, eigenaresse van de blog http://permedtonatural.com/ gaf zich op voor makeover door Bohemian Soul Hair Studio. De mooie stand van de Haar Studio stond bij Asland en Fulton op het BAM festival. Deitra, de eigenaresse van de salon heeft alles in huis om een kapsel naar een hoger niveau te tillen.

Stacy had eerst een leuke krullerige afro. Deitra besloot om bij haar mooie twists te maken van twee haarstrengen. Een makkelijke stijl waarmee de schoonheid van je eigen haarstructuur naar voren komt. 

Terwijl Stacy en Deitra zich aan het amuseren waren, genietend van elkaars gezelschap, pratend over haar enzovoorts, raakte de bazaar steeds drukker bevolkt. Steeds meer voorbijgangers stopten om de kleurrijke accessoires van Bohemian Soul Hair Studio en Going Natural Haar producten te bekijken.

Deitra gebruikte No More Knots om het haar te ontklitten en een beetje Silky Shea Hair Butter om mooie krullende twists voor Stacy te maken. Nadat Deitra klaar was met het haar probeerde Stacy verschillende accessoires van Bohemian Soul Hair Studio uit om haar kapsel verder af te maken.


Ze probeerde verschillende bloemen. En na lang wikken en wegen maakte ze een keuze. Kun je raden welke ze koos?

Je kunt Stacy’s blog lezen op  http://permedtonatural.com/.

Bohemian Soul Hair Studio is gevestigd op

1384 Pacific st. Brooklyn, NewYork 718 773-6612.

Klik hier om de galleryte bekijken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *