fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Vragen over de Curly Twistout Haar Cream

Hi Mireille, Ik wil u vanuit Paramaribo aanmoedigen om door te gaan. Ik stuur u een paar foto’s van mij als attachment. Ik wil die Curly Twist Out Haar Cream graag proberen. Ik weet alleen niet of deze in Suriname verkrijgbaar is. Ik dacht altijd dat je ‘dogla’ haar moet hebben om je haar zo mooi te krijgen.

Kroeshaar kapsel en productenEen van mijn jongere zusters zit ook te popelen om die melk te proberen. Hoelang mag je zoiets in je going natural twistout curly creamhaar laten en hoe krijg je die melk er helemaal uit? Ik hoop dat u op mijn mail reageert.

Love & Blessings
—————————————————–

Hi Patricia,

 Bedankt voor je prachtige foto’s en wat heb je me toch een prachtig haar! En dan het kapsel, doe je dat zelf?

Om op je vraag over de  Curly Twistout Haar Cream in te gaan. De cream is geen straight of curly product hoor, het bestaat gewoon uit natuurlijke ingrediënten die de krullen in kroeshaar accentueert.

We hebben van onszelf namelijk al krullen maar omdat we vaak verkeerd kammen en verkeerde producten gebruiken, komen de krullen nooit echt goed naar voren.

De Curly Twistout Haar Cream voedt de haarstrengen met een combinatie van ingrediënten die de krulletjes mooier maakt en goed laat uitkomen. Het is gewoon een leave in conditioner die je gewoon in je haar kan laten zitten nadat je het haar hebt getwist of gevlochten.

Bij een volgende wasbeurt is de cream zo weer uitgewassen maar je zal merken dat hoe vaker je de Going Natural Producten gebruikt hoe beter de krullen naar voren komen omdat ze de ingredienten het haar echt van binnenuit voeden. 

Inmiddels zijn de producten dus verkrijgbaar in Suriname: Going Natural Hair Care Producten zijn verkrijgbaar op de volgende adressen. Nu hoop ik dat je de producten gauw gaat uitproberen en weer zo een mooie foto stuurt!

 

De Kroeshaar Webshop 
Haarproducten voor Krullen en Kroeshaar

going natural hair care package

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *