fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Mijn gerelaxed haar is niet meer kambaar, droog en taai.

Hallo, ik had mooi kroeshaar, maar ja wist me geen raad meer, dus heb ik gerelaxed. Het breekt en heb besloten om weer kroes te krijgen. Het is niet meer kambaar, droog en taai. Het haar  breekt meer dan ik had gedacht. Zal deze shampoo me helpen? 

 

 

full Kinky Hair ExtensionsIk ben vanplan om kinky te vlechten. Uw advies stel ik zeer op prijs. 

Fais

—————————————————–

Hallo Fais,

Bedankt voor je bezoek aan kroeshaar.com en jouw belangrijke vraag.

Het is heel erg van jouw mooie haren, maar je staat zeker niet alleen. Veel vrouwen hebben begrijpelijk genoeg soms zin in een ander kapsel. Helaas gaat het te vaak ten koste van de gezondheid van het haar en dat is niet de bedoeling.

Going Natural clean start ComboIk ken het gevoel van taai haar, dat breekt en waar je geen raad mee weet als geen ander. Ik was werkelijk in een behoorlijk diep triest dal vanwege een kale plek en daarom heb ik toen relaxen afgezworen, maar dat terzijde.  

Ik ben bang dat de shampoo alleen niet veel zal helpen. Het enige dat kan helpen als je in deze fase zit is een Clean Start.

Deze absorbeert echt alle vreemde elementen van haar en hoofhuid die de haarstrengen het taaie gevoel geven. Deze worden vervangen door natuurlijke voedende mineralen. Na zo een treatment voelen haar en hoofdhuid als herboren.

Verder denk ik dat je absoluut de No More Knots Conditioning Detangler. Diti s namelijk het beste wat verkijgbaar is om alle haartypen te ontknopen.

Kinky Twist extensions, ingevlochten haar, is een relatief makkelijke manier om kroes te gaan. Zelf heb ik ze ook met plezier gedragen zie: 4 manieren om kinky twists, box braids en vlechten te dragen.

Je hoeft het haar namelijk niet zo vaak te kammen, dat scheelt wel een hoop, maar je moet natuurlijk niet vergeten dat je na 2 tot 3 maanden de vlechten er weer uit moet halen. Om meer daarover te leren lees: Vlechten, zo haal je ze eruit.

Zorg ervoor dat het haar goed zacht is voordat je het invlecht. Doe dus echt de Clean Start ervoor, gebruik Silky Shea Haarboter of caster olie in je haar voor het vlechten en doe nadat je de vlechten uit het haar hebt gehaald weer een Clean Start. De shampoo is prima voor wekelijks gebruik. Je haar zal je dankbaar zijn.

De Kroeshaar Webshop 
Haarproducten voor Krullen en Kroeshaar

going natural hair care package

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *