fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

America’s Next Natural Model, fashion gathering

Afgelopen zondag besloot ik spontaan een Fashion Gathering the houden. In plaats van in mijn eentje de modellen van Miss Nappturality onder de loupe te nemen heb ik dat ik dat het gezellig zou zijn om hulp ingeroepen van enkele bezoekers van Going-Natural.com.

 

Afgelopen zondag besloot ik spontaan een Fashion Gathering the houden. In plaats van in mijn eentje de modellen van Miss Nappturality onder de loupe te nemen heb ik dat ik dat het gezellig zou zijn om hulp ingeroepen van enkele bezoekers van Going-Natural.com.


Naomi Wielkens
{loadposition glinks}

Onder de bezoekers was onder andere de Surinaamse Naomie Wiekens. Niet alleen had ze haar zus meegenomen maar ook moederlief en de dochters van haar zus zijn gezellig meegekomen. Ook vermeldingswaardig is dat Rivox, de man achter Fawakka.net met zijn camera aanwezig was en dat hij twee lieftallige dames had meegenomen. Ja, het was in Brooklyn, New York, maar aan Surinamers geen gebrek. Leuk toch? Ik vond het echt heel fijn dat ze er waren.

Het werd een gezellig samenzijn. Iedere aanwezige kreeg een formulier met de volgende vragen:

Welk model vind je het best?
Welk design vind je het mooist?
Welk kapsel vind je het mooist?
Welk model vind je overall de beste foto’s maken?


Ebony, Raven, Nina, Munya, Timolin
{loadposition glinks}

Uit de enquette is het volgende gekomen: Ebony, mooiste jurk en mooiste kapsel, Raven, beste model, Nina geeft de beste uitleg en is daarom het meest populair, Munya mooie jurk en prachtig figuur, Timolin ook erg populair en weet vooral heel goed met haar haar om te gaan.

  

De winaar is nog niet bekend, maar het kan nog spannend worden. Inmiddels hebben de modellen de laatste opracht binnen en ik ben heel benieuwd wat ze hiervan maken.

{loadposition google1}

Ze moeten namelijk vertellen wat het betekent om America’s Next Natural Model te zijn en een bijbehorend kapsel te kiezen dat Miss Napptuality representeert. bij deze nodig ik je uit om ook mee te stemmen. Klik op de volgende link: http://going-natural.com/miss-nappturality-2011/week-7.html

Foto’s Rivox van http://www.fawaka.net/

{youtube}aV1i6T2MWx0{/youtube}

  {loadposition glinks}

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *