fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

De Silky Shea Haarboter

Toen de haarboter er eindelijk was ben ik natuurlijk meteen begonnen met nogmaals uitproberen, testen en kapsels maken. Aangezien ik deze Silky Shea speciaal ontwikkeld heb om droog haar om te toveren in zijde zacht haar was niks beter dan enkele afro kapsels uit te proberen.

 

 

Voordat ik dit kapsel heb gemaakt, heb ik mijn haar een uitgebreide Sula Detox Treatment gegeven om er zeker van te zijn dat alle andere mogelijke product en vuil resten uit mijn haar waren.

Terwijl mijn haar nog vochtig ben ik begonnen met mijn haar in te delen. Aan elk deel heb ik wat Silky Shea haarboter toegevoegd. Voor het gemak heb ik ook wat haarboter op de Denman Borstel gesmeerd voor het uitborstelen. Als je dan begint met borstelen weet je zeker dat de boter goed en evenredig over het haar wordt verdeeld.

De test is wonderbaarlijk goed verlopen. Zoals gewoonlijk ben ik aan de uiteinden begonnen en de borstel gleed o zo makkelijk door mijn haar. Heerlijk gewoon. Met veel plezier heb ik 10 grote twists gemaakt om het haar te laten opdrogen.

Toen mijn haar eenmaal droog was ben ik naar de kapper getogen om cornrows of tewel kwiekwieba te laten vlechten. Zelf ben ik daar niet namelijk zo goed in en ik vond het nodig omdat cornrows de maximale stretch aan een afro kunnen geven. Uiteraard wilde ik de maximale stretch zodat het resultaat van de Silky Shea duidelijk te zien zou zijn.

Het resultaat? Nou je ziet het. Ik had weer een lekkere bos op mijn hoofd. Ik heb waanzinnig genoten van die valse dreadlocks maar er gaat werklijk NIKS boven je eigen gezonde kroeshaar. Zeker als je de heerlijke Silky Shea bij de hand hebt.

Nu ook in 8 oz – 236 g

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *