fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Vivian Over de Scalp Conditioning Oil:

Als ik irritatie aan mijn hoofdhuid heb en de oil inmasseer en het een nachtje laat intrekken, zijn alle klachten de volgende dag weer verdwenen!

 

Dit keer ben ik het die een vraag stelt. Het viel me op dat Vivian in een keer 5 flesjes Scalp Conditioning Oil: bestelde. Uiteraard was ik blij met de bestelling maar ik was ook heel erg benieuwd naar haar motivatie. Ik mailde haar dus het volgede en zie haar antwoord.

Hi Vivian,

Ik ben erg benieuwd naar jou ervaring met de Scalp Conditioning Oil. Ik zie dat je een aantal tegelijk hebt gekocht. Is het goed bevallen of ga je het voor het eerst gebruiken?

Odi,
Mireille

———————————

Hoi Mireille,

En of het me bevalt! Ik ben super tevreden met de Scalp Conditioning Oil. Heb het al 2 keer eerder bij je besteld. 
Helaas heb ik het al een tijdje niet gebruikt en merk ik nu, na een aantal weken, dat ik weer last krijg van jeuk en schilvers. 
Als ik irritatie aan mijn hoofdhuid heb en de oil inmasseer en het een nachtje laat intrekken, zijn alle klachten de volgende dag weer verdwenen! Voor het gemak heb ik er meteen 5 besteld: 3 voor mij, 1 voor mijn moeder en 1 voor mijn zusje. Ik ben er super blij mee!!!

Groetjes,

Vivian 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *