fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Vaak gestelde vragen over de WebShop

Is de webshop betrouwbaar?

Wie is de eigenaar?

Hoe neem ik contact op?

Hoeveel zijn de bezorgkosten?

Hoe lang is de levertijd?

Kan ik ontvangen producten retourneren?

Hebben jullie ook een winkel?

Hoe kan ik betalen?

 

 

Hoe weet ik dat de Kroeshaar webshop betrouwbaar is?

De Kroeshaar Webshop bestaat sinds 2003 en levert sindsdien de beste producten voor kroes en krullend haar uit Amerika. Het feit dat u hier op deze pagina bent komt door de top service die we gegarandeerd leveren en het feit dat we vooroplopen op innovatief Internet gebied. 

Versturen jullie ook bestellingen naar Suriname?

Ja, wij versturen ook bestellingen naar Suriname.

Ik woon in Suriname, kan ik ook bestellen?

Als je in Suriname woont, kun je de Going Natural Producten bij de volgende zaken halen: M. Oemar, Dio en Ketmien.

Kan ik de producten laten bezorgen op een ander adres?

Ja, dit is mogelijk. Of je nu in Nederland woont en een bestelling wil laten bezorgen op een ander adres in Nederland, Suriname, de Antillen of elders in de wereld.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het adres van de gelukkige persoon invoeren als bezorgadres. Het is precies als wanneer je bloemen besteld en die laat bezorgen voor een speciaal iemand. De verzendskosten zijn hetzelfde en het pakket wordt dan ook gewoon bezorgd op het opgegeven adres.

Waarom is er geen telefoonnummer?

De Kroeshaar Webshop opereert vanuit Brooklyn, NY in Amerika. Vanwege het tijdsverschil van zes uur kunnen we geen klanten te woord staan. Het beste is daarom om via het formulier contact op te nemen.

 

Wie is eigennaar van de Webshop?

De kroeshaar WebShop is onderdeel van Going-Natural.com Inc. Het bedrijf geregistreerd in Albany NY met hoofdaandeelhoudster Mireille Liong-A-Kong.

Hoeveel bedragen de bezorgkosten?

De producten worden verscheept van uit Amerika en daarom beginnen de bezorgkosten voor de consument bij 9.99 Euro. De verschepingskosten liggen in werkelijkheid hoger maar de WebShop om de consument tegemoet te komen en de prijs redelijk te houden betaalt de shop een deel van de kosten. Bij aankoop van 59.99 Euro wordt de bestelling zelfs gratis bezorgd. De bezorgkosten zijn dan dus 0,00 Euro.

 

Waarom zijn de bezorgkosten zo hoog?

De bezorgkosten kunnen ietsje hoger uitvallen dan Nederlandse webshop omdat de producten worden verscheept vanuit Amerika. Vergeleken met de bezorgkosten van Amerikaanse internet shops biedt Kroeshaar.com echter de beste prijs.

Hoe lang duurt het voor ik de producten in huis heb?
De indicatieve levertijd varieert van drie tot en met tien werkdagen nadat de betaling is ontvangen. 

 

Wat voor betalingsmogelijkheden zijn er?

Internetbankieren, eigen overschrijving, Pay Pal en Credit Card.

Hebben jullie ook een winkel in Nederland of zijn jullie producten ergens in een winkel verkrijgbaar?

Nee, kroeshaar.com heeft geen eigen winkel maar er komen wel winkels die onze producten verkopen.

Kan ik ontvangen producten retourneren?

Helaas kunnen de haarproducten om redenen van gezondheidsbescherming en hygiĆ«ne niet worden teruggezonden of worden geruild. Is het artikel beschadigd dan kun je binnen 7 dagen een klacht per email indienen met bewijs van de schade. In geval van totale schade sturen gratis nieuwe producten op. In geval van beperkte of minimale schade ontvangt u een tegoedbon. 

 Hoe verloopt het bestelproces?
Wanneer u een bestelling heeft gedaan ontvangt u daarvan een bevestiging. Op het moment dat wij de betaling binnen krijgen krijgt u daarvan bericht en worden uw producten verstuurd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *