fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Relaxers of Texturizers?

Ik zou graag meer over texturizer willen weten. Wat verteld wordt is dat het minder chemisch en dus minder schadelijk is voor het haar. Je kunt het kort of langer in het haar laten inwerken tijdens het inbrengen met een minder sterk tot sterker effect. Wat kun jij mij vertellen en aanraden over texturizer. Ik ben nu aan het kroezen ter informatie. genamba

Texturizers

=================

Hi Genamba,

Bedankt voor jouw vraag. Ik ben heel blij dat je deze vraag stelt omdat ik zelf ook heel lang heb gezocht naar het antwoord.

Het antwoord is heel simpel, een relaxer en een texturizer zijn hetzelfde. Men gebruikt gewoon andere termen als marketing strategie om hetzelfde de verkopen. Relaxers, Texturizers en nu Texture Softener verschillen echt nauwelijks van elkaar als je kijkt naar de formulering. Er staat tegenwoordig vaak ook conditioning relaxer om zogenaamd aan te duiden dat het product alleen de krul wat losser maakt. Niets is minder waar. Het zijn gewoon allemaal dezelfde producten.

Het ergste is dat deze producten zogenaamd voor kinderen zijn en al zodanig worden aanbevolen. Geen wonder dat ik steeds meer en meer en jongere kinderen zie met beschadigd haar.

Hier een video met een voorbeeld

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *