fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Mijn belevenissen als Miss Kroeshaar 2010

Hallo allemaal,

Als Miss Kroeshaar 2010 is er in een korte tijd heel veel gebeurd, en daarom wil ik dat met jullie delen. Vanaf het moment dat ik gewonnen heb ben ik compleet van onbekend naar bekend geworden.  30 augustus 2010 zal ik niet gauw meer vergeten want dat was de dag waarop online bekend werd gemaakt wie de winares was van de Miss kroeshaar verkiezing 2010. Spannend was dat zeg! Durfde gewoon niet mijn mailbox te bekijken. Uiteindelijk toch te nieuwsgierig om te kijken. Ongeloof, blijdschap, enthousiasme zijn de gevoelens die door mijn lijf gierde toen ik las dat ik gewonnen had. Alle inspanning en plezier die ik in die 8 weken heb meegemaakt zijn bekroond door deze titel. En niet te vergeten voor mijn mensen achter de schermen die mij door dik en dun hebben gesteund. Het is echt onwerkelijk maar al gauw drong het tot me door want kort na de bekendmaking ging de telefoon op en af van de pers uit Suriname die meteen een interview wilde met mij om te weten hoe de online verkiezing is gegaan en hoe ik het beleefd heb. Het interview is uitgezonden op de radio in Suriname en Curacou. Ook heb ik het interview gehad met SME Omroep die in het teken stond van mijn ervaringen als Miss kroeshaar model.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *