fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

En de winaar is ….

Miss kroeshaar 2010

 

 

 

 

 

Hi Dames,


Ik hoop van harte dat jullie en lekker weekend achter de rug hebben. Zelf heb ik wat te kampen met kiespijn maar dat mag jullie pret zeker niet drukken. Ik zal maar met de deur in huis vallen want jullie hebben lang genoeg in spanning gezeten.


Ik moet wel eerst kwijt dat het niet makkelijk was. Zelf heb ik jullie albums wel tig keer bekeken en van Raul weet ik dat hij dat ook heeft gedaan met assistentie van zijn vrouw die hem vaker bij fotoprojecten bijstaat. Ook Franklin Esajas van SME kwam er niet meteen uit. Jullie hebben dus ons behoorlijk werk bezorgd maar zo hoort het ook. Bij deze dan de samenvatting:


Consuela: overal waren we vooral onder de indruk van jouw styling kunsten. De foto’s waren over het geheel genomen helaas niet al te best maar desondanks kwam jou sterke kant zeker vaak genoeg naar voren. Jouw kapsels, en complete styling waren meestal top. Maar dit is een competitie waarbij de foto’s top moeten zijn en jouw foto’s waren niet goed genoeg.


Rachel ook jij bent sterk begonnen. Ik kijk dan naar week 2 en 3. Je hebt een geweldige uitstraling. De camera houdt duidelijk van je. Je hebt een goed figuur, een prachtige huid en ik zie zelfs een high fashion attitude in jouw blik wat niet alleen verleidelijk is ook zeer marketable. Daarna zijn je foto’s waarschijnlijk door jouw persoonlijke omstandigheden kwalitatief wat afgezwakt, maar zelfs op de technisch niet zo goede foto’s is je uitstraling daar. En dat is knap. We hopen daarom dat jij doorzet in de modellenwereld.

Melanta: Je bent heel sterk begonnen en ook super sterk geeindigd. Je hebt een goede uitstraling, je posseert makkelijk en lijkt moeiteloos goede foto’s te maken. We zijn er het er allemaal unaniem mee eens dat je zeker kans maakt van slagen in de modellen wereld door deze eigenschappen maar we denken ook dat je goed marketable zal zijn. We hopen daarom ook dat jij evenals Rachel doorzet.


Carol je hebt een goede start gemaakt en je bent super sterk geeindigd. We zijn er het er allemaal unaniem mee eens dat jij de grootste groei hebt doorgemaakt. Je verraste elke week weer, nieuwe poses, nieuwe look en constant een lieve uitnodigende uitstraling. Die grote ogen van je hebben menig kroeshaar stemmer doen smelten begrijp ik. Carol, jij bent de winaar van Miss Kroeshaar 2010! Van harte gefeliciteerd!Met dank aan Raul Nijhorst en Valerie Kross-Rodriguez

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *