fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

de beste uit de webshop

odi Odi, iedereen (Halo iedereen)

zo dat waren me spannende weken  en nu is t nog spannender aan het worden!!

De laatste week is achter de rug, ik moet eerlijk zeggend at ik de opdrachten ga missen, het was wel leuk om elke dinsdag  een opdracht te ontvangen met een deadline. Een beetje Mission Impossible, starring Consuela Kroes  en andere in plaats van om Cruise :), maar ik ga het wel missen.

De week van  de reclame producten , ik heb toen gekozen voor de gel , omdat ik nooit heb gehoord van Gel voor kroeshaar , dus ik dacht laat mij dat maar even uitproberen en kijken hoe dat uitpakt. Het is wel anders want gel is iets gladder dan haarvet en steviger dan moisturizer dus ik was echt onwennig bezig in het begin (5 minuten), daarna ging ik als een speer door mn haar en het aanbrengen van de gel. en niet vergeten het haar moet nat zijn. Ik was verrast want het plakte niet en het liet ok geen vezels achter in mijn haar . het volgende was het resultaat. Hoe zou het haar zitten en zou het niet hard worden, als die chinese mie soepen in die bekers en in plastic verpakkingen. En eindelijk, wat ik ben vergeten te doen is de tijd in de gaten houden, ws het zover, mijnn haar het een locks effect :). niet te geloven, maar het is eigelijk net de Studioline die ze voor Glad haar gebruiken alleen is de Herbal Gel voor elk haartype in het bijzonder voor Kroes/krullend haar. Een dikke 10 van mij.

Daarna heb ik mijn optrekje helemaal verander qua structuur en alles bedekt met rode en groende doeken. Zo konden de foto’s makkelijker gemaakt worden. dat was ook een fysiek workout. De tulband was aan de beurt.  Net als hoe ik het bij de foto’s van Misskroeshaar, als 1 van de  de beste producten vind in de shop en heb omschrijven zal ik dat weer doen. het is heel handig en je kunt het bij elke gelegenheid op doen. Ik heb gekookt met de mijne, schoon gemaakt en de postbode kwam nog langs om wat te brengen dus deed ik de deur ook nog open ermee. Het is een Multipurpose tulband en ik denk dat het iedere vrouw goed van pas zal komen.  Zeker aan te raden, dus bestel het snel met die andere producten en laat ff weten wat jij ervan vind. Neem ook even een kijkje bij de foto’s van de Miss Kroeshaar  verkiezing week 7,hoe de tulband zit. PS het droogt heel snel als je het gewassen hebt en je merkt niet dat je het ophebt.

succes en Groetjes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *