fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Jury Week 5

Jury over week 5

HTML clipboard

Jury: Raul Nijhorst

Week 5 Miss Kroeshaar

Hieronder staat weer per model een kort stukje over de gemaakte fotoserie. Ik vind het echt ontzettend leuk om zoveel vooruitgang bij een ieder te zien. Jullie blikken zijn gevarieerder, de poses wat gedurfder, er is meer over nagedacht. De combinatie van tekst en beeld doet het goed. Jullie zijn prima vertegenwoordigers van trotse dragers van kroeshaar!

Model Xaviera
Je keuze om te kiezen voor modelmama’s is een juiste! Je beweegredenen geef je duidelijk weer en komen ook terug in de foto’s; genegenheid voor je kind, liefde tot in het diepst van de ziel, zelfs tot tranen toe. De verbodenheid komt wel naar voren. De bewerking van de foto doet het goed hierbij, donkere kleuren, je leeft je in. Mooi om niet in de cam te kijken. Goed gedacht. Als je de andere foto’s meeneemt naar een go and see zorg dan ook dat er een fullbody bij zit. Je hebt nu twee stralende foto’s uitgekozen en een van bovenaf maar je gehele verschijning is iets waar ze ook nieuwsgierig naar zijn. Probeer die variatie erin te houden.

Model Rachel
Lekker enthousiast hoe je over de producten schrijft, je prijst ze professioneel en eerlijk aan. Ik zou ze kopen! De serie met witte kleding vind ik heel natuurlijk, sieraden zijn mooi en classy, foto’s wel iets donker. Je kleur is prachtig, intens mooi bruin. Je haar oogt gezond en fris. Nu nog een laatste dingetje, bij dit soort ‘fashionachtige’ foto’s gaat het ook om de kleine details. Op de laatste foto zit iets van het product op je rug, juist dat glimt in de foto en trekt dus de aandacht. Nu zie jij dat niet, dus dat is dan meer iets voor de fotograaf maar houdt er wel rekening mee. Verder nice!

Model Melanta
Je schrijft mooi bij de foto’s; en leuk dat je eerste foto ook lijkt te laten zien dat je nadenkt over de opdracht, over je improvisatie. Mooi profiel ook (foto 1), is goed voor een modellenbureau om ook dat te zien. Top die voorbereiding van je. Zonder make up op stap, casual kleding. Zo willen ze het zien. Foto’s geven mij een goed beeld. Models in motion voelt goed aan bij jou. De redenen zijn duidelijk en het is prima dat je een bureau zoekt wat aansluit bij jou als persoon. Over nagedacht dus. Foto’s zijn ruig en wild, wat je wilde uitstralen dus. Attitude heb je zeker laten zien. Compliments!

Model Consuela
Goede keus om je kleding basis én classy te houden. Dat haalt je natuurlijke voorkomen naar voren. Iets jammer dat we geen fullbody foto van je hebben. Nu zien we je gehele stijl niet echt. De derde foto oogt wat afwezig en gedesinteresseerd, iets wat je totaal niet bent. Zeker niet als we de boeiende verhalen bij je foto lezen, dat is echt leuk. Je idee over rolmodel zijn spreekt me aan hoor! De paarse achtergrond oogt fris, net als jij. Probeer wel op de scherpte van je foto’s te letten, dat zorgt er ook voor dat we alle details goed zien (bv. van je gezonde haardracht). Je keuze voor G&T is een veilige maar ook een logische. Zij kennen de markt voor donkere modellen. En daar profiteer jij weer van!

Model Carol
Je wilt meteen groots en internationaal: op naar Ulla Models. Hihi. Nou, dat is prima hoor, je zou het nog kunnen ook! Dat je speelsheid en een een tikkeltje ondeugendheid wilt uitstralen is zeker geslaagd. High-end fashion komt zeker in de tweede foto naar voren, je beste shot vind ik. Hoewel die met het roze jurkje ook hoge ogen gooien. Je lacht fris en meisjesachtig zonder kinderlijk te zijn. Je serie is geslaagd. Complimenten voor je haar, het zit echt heel mooi.

Deze week is voor mij de winnaar:
– model Carol. De foto’s zijn geslaagd, zeer gevarieerd en het haar is prachtig. Alles bij elkaar is het een complete verwerking van de opgedragen opdracht. Je vertelt waarom je voor Ulla Models kiest, bedenkt daar de juiste looks bij en zorgt dat je opvalt tussen andere modellen door je haardracht. Tiptop gedaan!

Mireille

Hallo dames,

Deze week ben ik weer prettig verrast. Het feit dat Melanta ziek was heeft de pret niet mogen drukken. Ik denk dat dit een van de leukste opdrachten is omdat jullie persoonlijkheid echt naar voren komt. Ik heb het gevoel dat ik jullie nu echt leer kennen. En wat vind ik het geweldig dat jullile kroeshaar.com sieren!

Carol:
Fantastische shoot! De close ups zijn goed, je haar lekker wild, je look in de camera is af. De eerste foto van je is echt een goede binnenkomer. Mooi zwart wit, zeer gedurfd en absoluut geslaagd. Ook die kleuren foto’s vind ik leuk. Mooi zonnig en het ziet eruit alsof je er echt zin hebt. Je verrast me steeds weer met zoveel verschillende looks. Goed gedaan!

Xaviera:
Wat we vaker mogen zien zijn vrouwen die genieten van het moederschap en dat straal je uit. Dat is mooi om te zien. Je geeft duidelijk erg om jouw schattig zoontje. En dat de liefde wederzijds is straalt van de 3de foto af. Ook foto 3 vind ik prachtig maar toch jammer dat ik geen nieuwe serie van je zie. Je bent namelijk altijd wel verrasend maar deze keer dus niet zo omdat die achtergrond enzo al bekend voorkwamen.

Rachel:
Jij hebt dus wel de Ametis Shoot gedaan omdat je jou shoot al had gedaan voordat je had het bericht had gelezen. Het was dus te kort dag om een nieuwe te doen. Nu, ik moet zeggen jouw huid ziet er stralend uit! De Surinaamse zon doet je zo te zien wel goed. Pose 3 is heel goed. Heerlijke attitude. Ook je haar is mooi gedaan maar de foto’s lijken wat onscherp en het licht is niet helemaal ok lijkt het. Van mij mag het voor een makeup shoot ook meer close up zodat je jouw mooie huid goed kan zien en het product daardoor kan aanprijzen.

Melanta
Stoere nochalance: heel goed gelukt! Je schrijft ook heerlijk. Ik vidn het natuurlijk geweldig om te lezen wat je snel met je haar kan doen maar je neemt me gewoon mee in hoe je de shoot benadert en dat is leuk.
Je achtergrond is mooi! Goed gekozen en jouw poses passen zoals altijd weer perfect bij wat je uitstraalt. Ruige zetting of niet je komt altijd uitnodigend over. De camera houdt van je. Ga absoluut zo door.

Consuela
Heb je heel slim gedaan: GT Models, lol. Voor die Black dress hoef je je niet te schamen want het staat je absoluut goed. De laatste foto vind ik het mooist. Je pose is misschien nog ietwat stijf maar jouw figuur komt prima uit, ook de accesoires en je mooie gezonde haardos. Jammer dat de foto niet scherp is. Overal is het geen scherpe serie. Die paarse achtergrond vond ik mooi gekozen. Daar sta je wel redelijk scherp op en je haar komt mooi uit. Allen de pose van foto 3 is niet zo flaterend. Je staat erop alsof je moe van een feestje komt. Probeer altijd recht te zitten en model uit te stralen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *