fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Jury Week 4

HTML clipboard <!– table.MsoTableGrid {border:1.0pt solid black; font-size:11.0pt; font-family:”Calibri”,”sans-serif”; } –>

 

Jurylid: Valerie

 

Jury: Raul Nijhorst

Woooowwwie… jullie zijn echt kroeshaarmodellen! Deze week zitten er weer mooie foto’s tussen. Er is duidelijk nagedacht over de presentatie en ook de teksten bij de foto’s verdienen een compliment. Jullie loven de producten en dat blijkt uit de foto’s.

Het is leuk om te zien dat de foto’s weer beter zijn. We kunnen meestal de haardrachten goed zien, er wordt gebruik gemaakt van de achtergrond en aanvullende accesoires en de foto’s zijn een stuk minder onrustig dan de voorgaande keren. Er is duidelijk veel nagedacht door jullie over hoe jullie op de foto willen komen.

Super gedaan dus weer. Hieronder staan wederom wat dingetjes per model.

Model Carol
Nou, jij hebt het product in ieder geval goed ervaren! Je schrijft heel treffend over de werking van het product op je haar en hoofdhuid maar je maakt het ook interessant met vergelijkingen. Leuk om te lezen. De keuze voor het kapsel is goed beargumenteerd, je ziet inderdaad gezonde hoofdhuid, de vlechtjes zijn mooi recht en glimmend. De groene kleuren van je eigen tuin maken het tot een fris geheel, precies hoe jij aangeeft hoe je je voelt. Je accesoires passen bij de tuin. De laatste foto is wat lastig, een roze aandachttrekkende bloemenstruik, je gezicht wat donker. Maar de houding is wel relaxed en ontspannen.

Model Consuela
In de tekst laat je je meeslepen door gedachten die bij jou opkomen als je het product voor je haar gebruikt. De sula is heel beeldend! Echt jammer van de donkere foto’s. Je haar komt zo niet goed naar voren. Dat is zonde want je schrijft zo ontzettend treffend en enthousiast over het product en de werking ervan op je haar en je huid. En dat komt niet echt terug in de foto’s. Het gebruik van het potje en de fles is goed, grappig om het op je hoofd te zetten, beetje gek maar het kan! Op de derde foto is je blik mooi, heel rustig, net zoals je aangeeft je te voelen. Smooth hoor.

Model Melanta
De spontaniteit spat ervan van. Je hebt de verschillende foto’s goed ‘gebruikt’; je staat er helemaal op, er zit een vrije foto bij en een goed portret. Dat is mooi uitgezocht, dat wil de kijker zien. Je geeft aan dat je het gevoel had gezond bezig te zijn. Ik denk dat de makers van het product precies dat zouden willen horen; een gezond product wat je natuurlijke haar weer teruggeeft, wat het goede naar boven haalt, het krijgt weer kracht en souplesse. In je tweede foto komen deze twee begrippen mooi terug. Op de foto’s draag je je haar losjes en natuurlijk. Je hebt een prachtige lach die precies past bij dit product. Nice job!

Model Rachel
Wat ontzettend knap van je dat je toch blijft deelnemen. Ik wens je heel veel kracht toe om het gemis van een dierbare te dragen.

Oelala, je laatste foto is origineel van formaat. Dat trekt al de aandacht. Misschien jammer van de muur, het geeft niet echt een natuurlijke omgeving aan maar het geeft wel een rustig beeld. Misschien dat je de volgende keer jezelf nog meer in the picture mag zetten, iets meer van jou en wat minder van de omgeving. Wel heerlijk dat je de frisse groenheid hebt gebruik in je foto’s. De zon speelt mooi met je huid. Jammer dat we je haar niet wat beter kunnen zien maar je geeft in je beschrijving wel uitgebreid aan hoe het voor jou voelt. Het product heeft haar werk top gedaan zo te lezen.

Model Xaviera
Fijne locatie zo op het strand! Je lach geeft ook aan dat je het fijn had, je straalt op de foto’s. De gele kleur past mooi bij deze zonnige en vrolijke blik van je. Je locks ogen mooi vol en gezond. Nice. Je ziet dat de twee foto’s bij de zee vanuit een andere hoek zijn gemaakt, de lichtval is anders waardoor je haar niet zo goed te onderscheiden is. Maar de foto’s an sich maken veel goed, je houdingen zijn gevarieerd en daardoor zien we je haar vanuit meerdere posities. Ik vind dat je heel prettig schrijft, het leest lekker weg.

Voor mij is deze week Melanta de winnaar. Haar poses springen eruit, haar haar springt en beweegt mooi (zelfs op de foto kunnen we dat bijna zien J). Je levendigheid en vrolijkheid staan op de voorgrond, we kunnen er niet omheen. Verder is het goed dat we diverse foto’s zien, je hele lichaam (waarmee je ook wat uitstraalt) en je gezonde, behandelde haar (uiteindelijk promoot je het product die die werking op je haar heeft). Technisch zijn de foto’s ook zeker niet mis. Je beschrijvingen kloppen bij de foto’s en dat is super.

Valerie Kross.


Carol wat ga je steeds meer groeien in het maken van foto’s.
Zie je ook zelfs het verschil, als je naar de foto’s kijkt van de eerste week en van week 4? Ga zo door! Ik vind leuk hoe je het product showt en de nadruk legt op jou verfrissende hoofdhuid.
Op deze foto laat je dat heel goed zien. (zie foto)

Consuela:
Leuk hoe je jezelf met het product op de foto neerzet. Je geeft ook duidelijk aan wat het product voor jou doet. Jammer dat de foto’s nog wat donker zijn. Dit vond ik jou beste foto (zie foto)
Let de volgende keer er wel op dat als je een product vasthoudt dat bv je
vingers niet in de weg staat. Dus dat het product volledig wordt gezien.

Melanta:

Zo jij hebt er echt heel veel plezier in! Je straalt dat helemaal uit.

Vindt het erg goed hoe je met de camera speelt en elke keer weer een nieuwe pose neerzet. Op deze foto, komt jou lach en haar het beste naar voren. (zie foto) Let er de volgende keer wel op dat de bovenkant volledig zichtbaar is. Want ik zie wel dat je je haar vast houdt, maar zie bv je hand half op de foto.


Rachel:

Wat zien jou foto’s er lekker tropisch uit. Jammer dat je niet echt in de picture staat. Door de omgeving waar in je staat val je een beetje weg. De bladeren enz, vallen meer op dan jij. Dit vond ik van jou de beste foto (zie foto)

Xaviera:

Je begint je steeds meer als een model te ontwikkelen. Leuk hoe je verschillende poses neerzet. Deze week was het de opdracht om een Sula Style neer te zetten. Dit vond ik jou beste foto. (zie foto)

Let de volgende keer er wel op dat je je armen niet zo strak houdt, zodat je

houding er wat meer ontspannen uit gaat zien.


Feedback – Mireille

Carol:
All in all een goede shoot. Je kijkt goed in de camera. Mooie closeups, jouw haar is goed te zien en je hebt goed op de details gelet te zien aan jouw oorbellen, ring, ketting en zelfs nagellak. Zelfs de bloemetjes passen erbij. Hoewel ik je smile prettig en zelfs aantrekkelijk vind, vind ik de laatste 2 poses het mooist. Ze spreken boekdelen. Je hand is mooi ontspannen, heel mooi gedaan. Het enige is dat de foto’s een beetje onscherp lijken.

Consuela:
De eerste 2 foto’s zijn heel erg origineel. Je verdient een pluim voor originaliteit. De foto’s zijn wat lichtval betreft duidelijk beter dan vorige week, maar nog steeds een beetje aan de donkere kant. Een hele goede tip voor alle modellen van een wereld foto graaf is zoek met je gezicht altijd het licht op. Jij bent wel het centrum van de foto maar het licht valt niet helemaal op jou. Ook de bladeren zijn daardoor wat afleidend.

Melanta:
Je bent altijd lekker vrolijk in jouw shots. Ik denk dat je smile goed zou verkopen. Vooral je 2de pose vind ik mooi, net een zwaan, al is de lichtval juist daar niet optimaal. De een voor de laatse closeup is heel goed. De schaduw is niet storend, je lach toont een mooi gebit, en de stralende ogen, mooie huid en uiteraard jouw mooie haren vormen een compleet mooi plaatje.

Rachel:
Je huid straalt in Suriname, dat is duidelijk te zien. Het mooie groen van het land in je foto gebruiken is slim gedaan. Het is alleen jammer dat je heel veel groen ziet terwijl jij zelf relatief klein in beeld bent. Jij zou het attentie punt moeten zijn. Dat is helaas niet zo. Je haar is wel mooi gedaan, vooral de 2de pose vind ik mooi maar ook daar zie ik jammer genoeg meer achtergrond dan Rachel.

Xaviera:
Super shoot. Je eerste shot zie ik als een advertentie voor een van mijn haarproducten in een high end magazine. Je gezicht naar het licht, je look, je huid en je vrolijk gestylede locs. Je 2de foto is heel sexy! Je benen komen prachtig uit alleen je haar lijkt daardoor minder belangrijk dus mooie shot maar niet echt voor een haar commercial. Over het geheel genomen dus wel gewoon goed. Dit keer is er niet een shot bij waar je in het niet valt.

Voor iedereen: Als je foto’s buiten neemt, wat zeker te prefereren is boven binnen, let dan op dat de achtergrond niet de druk is met bladeren of iets anders dat kan afleiden van jou, het model.

Thanks en tot gauw!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *