fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

afrikaanse mode

hoi beste lezers

alles goed met jullie. Ik ben een week achter met bloggen . ff druk met van alles en nog wat en natuurlijk ook de Miss Kroeshaar opdrachten. De derde week was echt een leuke week. het had een andere setting en sfeer. De derde week was back to the roots met de kleding en het haar. met het haar vooral kon van alles gekamd, gedraaid, gevlochten, gekruld worden en natuurlijk ook gewoon in een afro . Ik heb geprobeerd zoveel mogelijk te doen met mijn haar en ik heb samen met m’n tante en nichtjes de woonkamer van mn tante omgetoverd in een kleine stand waar je kledingstoffen kan kopen. Overal lagen er doeken, van verschillende kleuren, verschillende groottes en verschillende materialen, met verschillende motieven, geprint, effen, maar ook combinaties hiervan. Ik wist niet wat, te kiezen.  Maar we zijn eruit gekomen, toen was t minder weer buiten dus moesten we de woonkamer weer omtoveren tot een catwalk. Al met al was het leuk, lekker druk, de sfeer zat erin en het mooiste van alles is dat de kapsels bedacht zijn nadat ik  gekleed was. Creativiteit is het belangrijkste ingrediënt geweest bij het klaarmaken van dit African fashion gerecht en we hebben ervan genoten het klaar te maken voor jullie.

Het belangrijkste hier is dat je je kapsel soms gewoon moet afstemmen op de kleuren en kleding die je aan wilt trekken. En gewoon durven, ook al lijkt het nog zo gek. Over  smaak valt niet te twisten en als je je haar vooral met zelfvertrouwen draagt kan niets je in de weg staan. 

Ik had dat kapsel (de hele week) van de groene jurk nog en ik liep op straat en werd ik aangesproken door 2 creoolse jongens van Surinaamse afkomst. de eerste zei wat tegen me maar ik verstond er niets van omdat ik mijn oordopjes in had. Vervolgens haalde ik ze uit mijn oor en vroeg als ze wat zeiden,  zeiden ze samen in koor: Stoer Kapsel. Niemand zo blij als ik natuurlijk. ik was zo blij van binnen. ik begon nog net niet te vliegen. Ik was trots op mezelf en trots op hun dat  ze het ook leuk vonden door het te appreciëren.

dus dames, ga ervoor, wees gedurfden creatief, draag je Kroeshaar met trots, en hou ook zo een african fashion day in de woonkamer. Leuk met de familie erbij en laat je van je beste kant zien. Ik lees graag wat het is geworden en als je tips hebt voor mij en de andere lezers laat een berichtje achter.

Doei, ciao, tot de  volgende blog, en niet vergeten te stemmen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *