fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

headwrapping week

Hoi Beste Lezers, fawakka, con ta bai, alles goed, como vai, ?

Hopelijk lukt het met het binden van de headwraps (angisa’s), zelfs op de Curaçaose manier heb ik gezien. Die ga ik zeker ook proberen.  Ik wil jullie vast bedanken voor het stemmen en de confidence boost die het me geeft om mee te doen. Ik vind het elke week zo spannend. Gewoon je best doen, toch. Vooral mijn familieleden wil ik extra bedanken voor de steun en interesse bij elke opdracht; thanks ma, pa,  tantes en ooms, neven en nichten en broers en zus ,friends en niet te vergeten de grootouders, want die volgen vanuit hun stoel natuurlijk ook mee.

De week van de wraps, mijn oom vroeg nog als hij ze ook bij de Mac kon halen, die grapjas. Het was een leuke ervaring die hopelijk velen zal aanzetten om een hoofddoek te dragen op zijn/haar eigen manier.  Je houdt er sowieso gespierde armen van over,  nog  een fysieke uitdaging erbij dus 🙂 :). Vooral, om ff terug te gaan, want ik weet dat die Surinaamse vrouwen (moeders) heel goed boodschappen kunnen overbrengen zonder dat ze woorden gebruiken. Behalve de angisa’s met betekenissen,  kunnen ze ook heel goed met de ogen aangeven wat ze voelen en denken en wat de gevolgen zullen zijn. De gezichtsuitdrukking met die ogen als je niet luistert als kind. Hmm. je kan beter luisteren, Maar ze blijven evenveel van ons houden,  hoor. Kortom, de boodschappen zijn goed over gekomen, deze week, en als er tips zijn laat het zeker ff weten, en……… niet vergeten te blijven lezen, kijken, proberen, vast te leggen en te Stemmen.

Gr en tot snel, ik ga nu verder met de volgende opdracht. Thanks doeiiiiii, ciao, laters, odi  ( hoe zeg je dit in het Papiaments)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *