fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

wat te doen??!

goedemiddag

Hoe gaat met iedereen,  hopelijk genietend van het weer. Ik ben lekker druk bezig met mn 2e opdracht, ideeën aan het uitwerken, aanpassingen aanbrengen, en de tips vooral gebruiken bij deze opdracht. De spanning stijgt bij elke opdracht maar ik vind leuk om te doen. Elke keer weer ontdek een andere kant van mezelf. Vooral wat schoonheidsproducten betreft. Ik ga zo m’n haar weer ff wassen want t weer is ernaar. Lekker afkoelen. daarna kijken hoe ik het ga dragen, los, vast, gekruld, gevlochten, uitgekamd los, of gekruld los, of vlechten. dat heb ik ook hele lang niet gedaan. vervolgende mn  Sheabutter erin. Eigenlijk ben ik dan al stapklaar. Mijn oma zou zeggen: het haar van een vrouw is haar visitekaartje. toen begreep ik der al,maar nu snap ik het helemaal.  een variatie aan kapsels om uit te kiezen. Gewoon proberen, anders weet je het ook niet als het je staat of als het leuk is.

Kortom, als jullie tips hebben, schroom niet van je te laten horen.Ik lees het graag, zo ook de anderen. Vergeet niet te stemmen en vast bedankt en tot snel weer.

 

 

doeiii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *