fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Welke producten kunnen mijn twists mooi kunnen houden?

Ik ben een jongeman met twist. Vaak als ik mijn haar gewassen heb, blijft het mooi nat en gaat het hangen. Dit effect vind ik heel erg mooi, wanneer het gedroogd is gaat het effect weg. Mijn vraag is zijn er producten die je haar nat houden en hetzelfde effect geven als wanneer je het gewassen heb.

Jongetje met twistsHallo Jongeman,

Ik begrijp heel goed wat je bedoeld. Jouw vraag is makkelijk te beantwoorden en het antwoord is ja.

De Curly Twistout Haar Cream is daar practisch voor gemaakt. De twists blijven goed, mooi en glanzend in het haar zitten. Wil je extra hold dan zou ik ook de Kruiden Styling Gel aanraden. 

Ik weet niet welke producten je tot nu hebt gebruikt, maar als je niet het gewenste effect kreeg raad ik je aan om ook de Going Natural Kruiden Shampoo en Deep Conditioner te nemen. Dan kun je er zeker van zijn dat de andere productresten goed uit het haar gewassen zijn en dat de Going Natural producten optimaal werken voor jouw haar. 

De Kroeshaar Webshop 
Haarproducten voor Krullen en Kroeshaar

going natural hair care package

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *