fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Ik heb geprobeerd mijn haar te twisten, maar ze raken los

Beste Mireille, Ik hoop dat je me kunt helpen. Ik wil namelijk ook twists in mijn haar en ik heb geprobeerd mijn haar te twisten, maar ze raken los. Ze blijven niet in mijn haar zitten. Ligt het aan mijn haar of doe ik wat fout?

Grote Twists in kroeshaarIk geloof niet dat u iets fout doet, het zijn kleine trucjes die je moet weten, het vereist wat oefening, maar het is eigenlijk echt super makkelijk.

going natural twistout curly creamSoms heeft het haar inderdaad de neiging om los te raken. Dat gebeurt vaak als je teveel haar probeert te twisten en veelal als het haar droog is. Als voorbeeld zie de foto waar is mijn haar in grote delen is getwists. Dit was meer een huis kapsel dat ik droeg om mijn haar te laten opdrogen. De twists zijn lekker luchtig, makkelijk en snel te maken. Soms moest ik extra moeite doen en ze kunnen inderdaad heel snel los raken. Ze blijven ook niet heel lang goed zitten, heel anders dan de kleine dunne twists die ik veel vaker draag.

Zorg er dus voor dat het haar vochtig is. Schoon, pas gewassen haar met de Going Natural Kruiden Shampoo en ingesmeerd met een goede moisturizer als de Curly Twistout Haar Cream twists het makkelijkst en blijft lekker lang mooi zitten. Hoe dunner je het haar twist, hoe better het blijft zitten.

Een andere slimme truc om te proberen als het haar losraakt tijdens het twisten, is om gewoon simpelweg het haar de andere kant uit te twisten.

Vaak kennen we ons haar nog niet goed en weten we niet welke richting het haar uitgroeit en wat het beste is voor het haar. Het beste is uiteraard om met het haar mee te werken en de groei richting uit te twisten. Dit is dus meteen een goede manier om je haar te leren kennen.  

Succes en laat me het resultaat weten. 

De Kroeshaar Webshop 
Haarproducten voor Krullen en Kroeshaar

going natural hair care package

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *