fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Miss Kroeshaar 2010

 

 

 

Ben jij de 1ste Miss Kroeshaar?
Kroeshaar.com in samenwerking met SME-OMROEP

Miss Kroeshaar
Kroeshaar.com introduceert de allereerste online modellen competitie. Gekozen modellen zullen acht weken lang strijden voor de titel Miss Kroeshaar. Elk model krijgt een persoonlijke pagina op kroeshaar.com om zichzelf van haar beste kant te laten zien. De stemmen van een jury en kroeshaar.com-leden zullen bepalen wie de winnaar en het nieuwe gezicht wordt van SME-OMROEP; de eerste publieke multi-culturele zender.

Wie is Miss Kroeshaar?
Miss Kroeshaar is een prachtige vrouw die middels haar innerlijke en krachtige schoonheid, kroeshaar op een natuurlijke manier uitdraagt. Ze is zelfverzekerd, lekker levenslustig en opvallend creatief in het maken van kapsels. Miss Kroeshaar deelt graag haar kroeshaarkennis met anderen en voorziet degenen die erom vragen dan ook graag van advies.

Wie kan meedoen?
Iedere vrouw met natuurlijk kroes of krullend haar die ouder is dan 16 kan zich aanmelden voor deze competitie. Ook als je dreadlocks draagt kun je meedoen en zelfs als je wil beginnen met dreadlocks. Ook vrouwen met gerelaxt haar kunnen meedoen, zolang je geen problemen hebt om het haar tijdens de competitie te knippen zodat het helemaal kroes is aan het begin van de competitie.

Wat schuift het?
– Gratis producten.
Je ontvangt geheel gratis een doos met haar en beauty producten en accessoires die je tijdens de competitie kunt gebruiken om de opdrachten te voltooien en je van je beste zijde te laten zien.

– Nationale en Internationale bekendheid.
Als aspirerend model is dit jouw kans om jezelf letterlijk in de picture te zetten, in Nederland maar ook in Amerika. De zuster site going-natural.com met meer dan 17.000 leden kijkt en left mee met deze competitie.

– Het nieuwe gezicht van SME-TV
Als je wint is jouw eerste opdracht meteen een tv-spotje maken voor de eerste landelijke multiculturele televisie zender SME-TV. Een beter lancering voor jouw carrierre kun je echt niet bedenken.

Wat zijn de regels?
Als je geselecteerd wordt om mee te dingen naar Miss Kroeshaar moet je 10 weken lang elke week een opdracht uitvoeren. Wekelijks krijg je een nieuwe opdracht toegestuurd waarvoor je ongeveer een week de tijd hebt om die uit te voeren. De opracht is af als tekst en foto’s op kroeshaar.com staan.

Meedoen?
Mail enkele foto’s naar info @ kroeshaar.com samen met de volgende info:

Naam, woonplaats, leeftijd, beroep, waarom je mee wil doen en waarom je denkt dat jij miss kroeshaar bent. Ik kijk uit naar jouw mailtje!

De modellen op de foto’s zijn Charel, Sandy Weeks, Damaris Liong, Mireille Liong en Rubina Peperkamp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *