fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Vragen over Relaxers

Kroeshaar.com krijgt ook vragen van vrouwen die het haar gerelaxt hebben. Vaak schoorvoetend alsof ze er niet helemaal zeker van zijn of kroeshaar.com ook voor hun bedoeld is. Bij deze de meest voorkomende vragen.

 

Is kroeshaar.com anti relaxers?
Nee, pro kroeshaar betekent niet perse anti relaxed haar. Kroeshaar.com is anti het idee dat kroeshaar slecht en niet representatief zou zijn. De site is pro kroeshaar omdat we ervan overtuigd zijn dat onze haar problemen disproportioneel zijn en voortkomen uit  achterhaalde ideeen over ons haartype. Wij promoten kroeshaar in de hoop hier verandering in te brengen. Het doel van kroeshaar.com is dat de tips, informatie en aangeboden producten leiden tot bloeiend gezond haar voor alle kroesharige vrouwen.
 

~~~~~~~~~~

Zijn de producten uit de kroeshaar Webshop ook geschikt voor gerelaxt haar?
Het antwoord is ja zeker. Niet alleen zijn de tips en informatie vaak ook van toepassing op gerelaxt haar, de producten die de Kroeshaar WebShop aanbiedt zijn zelfs beter geschikt dan de producten die je bij de lokale haarzaak kan krijgen. Deze zitten namelijk vol met ingredienten die niet bevorderlijk zijn voor welk haartype dan ook. Voor meer informatie verwijs ik naar de: lijst van schadelijke ingredienten, maar je kan ook zelf zoeken op het internet met de trefwoorden “schadelijke cosmetica ingredienten”.

Kroeshaar.com biedt producten op natuurlijke basis zonder schadelijke ingredienten als Sodium Laureth Sulfate die haar uitdrogen. Bij deze uitleg over hoe de kroeshaarproducten ook op gerelaxt haar werken.

Shampoo’s

Alle shampoos die de Kroeshaar WebShop verkoopt zijn geschikt voor gerelaxt haar. De natuurlijke ingredienten reinigen haar en hoofdhuid zonder een uitdrogend effect. De Kroeshaar Kruidenshampoos uit de  WebShop zijn speciaal ontwikkeld om het haar te reinigen met behoud van de souplese. Voor een conditioning shampoo zou ik de    Zwarte Olijven Shampoo aanraden. Ook perfect als je graag jouw hoofdhuid goed reinigen om  schilvers en jeuk tegen te gaan.

Conditioners
Net als de shampoo’s zijn ook alle conditioners geschikt voor gerelaxt haar. De Kroeshaar Detox Conditioning Treatment is vooral geschikt voor droog en beschadigd haar. Onze Moisturizing Deep Conditioner is geschikt voor elk haartype, ruiken heerlijk en maken het haar lekker zacht.

Moisturizers; Haarmelk, boter en creme
Ook deze natuurlijke producten zijn super geschikt voor gerelaxt haar. Afhankelijk van jouw haartype kan je elk van deze kiezen voor de dagelijkse verzorging. Ben je van plan het haar te tangen of te fohnen dan raad ik Silky Shea haarboter van harte aan. Niet alleen beschermt het de haarstrengen tegen de hitte. De Silky Shea doet z’n voordeel met de hitte. Deze natuurlijke boter dringt het de haarschacht dan nog dieper binnen en fungeer zelfs als een conditioner.

~~~~~~~~~~

Ik ben opzoek naar een natuurlijke relaxer zonder schadelijke chemische ingredienten om mijn haar te ontkroezen. Waar zou ik die kunnen krijgen?
Voor zover ik weet bestaat er geen natuurlijke relaxer om kroeshaar glad te maken. Om kroeshaar glad te maken moeten de krulletjes namelijk recht gemaakt worden en dat is haast niet mogelijk zonder een sterk chemische verbinding. Daarnaast zou ik zelf niet zo gauw met dit soort zogenaamde relaxers aanraden vanwege het Copa Schandaal. Copa was een zogenaamde natuurlijke relaxer die op de TV werd geadverteerd als een super natuurlijke relaxer die je zelfs kon eten. De man in de commercial nam ter plekke een hap om het aan te tonen en het werkte want de producten vlogen van de toonbank. Helaas bleek het spul zo gevaarlijk dat het leidde to acute haaruitval. Vrouwen hebben massaal een rechtzaak aangespannen, maar helaas waren ze niet alleen hun geld, maar ook hun haren kwijt. Het is een van de bekendste zaken hier in de US vandaar dat ik deze producten niet aanraad, hoewel ik ervan overtuigd ben dat het heel wat geld in het laatje zou brengen als ik ze ook in de WebShop zou aanbieden 😉

Relaxers Kan gerelaxt haar lang worden?
Ja, maar hier is verzorging nog belangrijker, omdat het haar door de chemische behandeling beschadigd, heeft het haar extra verzorging nodig.

Mijn nicht heeft haar haar gerelaxt en het haar is helemaal afgebroken. Als je je haar wilt relaxen wat is dan het beste merk?
Er is niet zoiets als het beste merk. Er zijn verschillende typen relaxers, Lye en No-Lye en je moet weten welke het beste voor je haar is en vooral hoe je het spul moet gebruiken. Je kunt dit het beste bij een kapper laten doen.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *