fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

De big chop en mijn nieuwe afro

mireille afro kroeshaar black hair full

going natural silky shea hair butterGeloof het of niet maar ik heb mijn haar geknipt! Hoe grappig, menig vriendin van me is zelfs boos geworden, maar ik wilde echt even wat anders.

Ik had genoeg van elke keer weer iets nieuws verzinnen. Ik wilde gewoon een gemakkelijk getup-n-go kapsel. Uiteraard is het makkelijkste invlechten, maar daar had ik nou net geen zin in, dus ….. ging de schaar er in.

En geloof het of niet, meer dan de helft van is er af maar ik geniet baldadig van mijn haar. Nu draag ik gewoon een korte kleine simpele afro. ‘s Ochtends met mijn hoofd onder de douche is onnoemelijk fris in de zomer. Nu ook de dooie punten eraf zijn gaat de afro kam er soepel door. Gewoon een klein beetje Silky Shea erdoor en viola ik ben weer toonbaar.

De reactie van mijn man was nog het grappigst. Nu heb je echt een afro zei hij met een bewonderende blik. Misschien had hij ook wel genoeg van mijn ongestylde rommelige bos waar ik maar al te vaak mee rondliep. Terwijl ik nog zogenaamd bezig was mijn afro vorm te geven zei hij: Wat doe je? Blijf er vanaf! Er valt niks te regelen. Het is gewoon perfect. Wel, zelf zou ik dat niet zeggen, maar het is wel hele een tijd geleden dat ik me zo heerlijk heb gevoeld met een nieuwe hair cut.

Zie de beste producten voor een mooie gezonde Afro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *