fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Spanende tijden

Spanende tijden
Spanende tijden

Dit is absoluut een van de meest spannende maanden van mijn leven. Ik weet niet eens waar ik moet beginnen, er gebeurt zoveel. Niet alleen dat, het gaat allemaal super snel.

Ik ben helemaal gestresst, gespannen en grenzeloos enthousiast over mijn tentoonstelling de komende maand. Op 1 november is de opening in de prestisieuze gallerij, Casa Frela, in Manhattan. Ongeveer 30 van mijn foto’s zullen daar een maand lang te zien zijn met op zondags speciale programma’s. Het gaat om foto’s die ik de afgelopen jaren heb genomen tijdens Afrikaans-Amerikaanse zomer festivals. De kapsels die te zien zijn, zijn echt ongeloofelijk inspirerend en als je dat ziet denk je werkelijk, “als dit slecht haar is wil ik wel slecht haar hebben ja.” Het doel van de tentoonstelling is dan ook om de nieuwe betekenis van slecht haar te onthullen. Zoals ze zeggen in Amerika: These styels are BAD!

De afsltuiting van de tentoonstelling op de 30ste wordt heel spectaculair met een haarshow waaraan de meest historisch bekende salons deelnemen. Khamit Kinks, Locs ‘n Chops, Tameeka, een Afrikaanse salon en nog anderen zullen zorgen voor een knallende afsluiting. Klik op deze link voor meer info: The Pursuit of Nappiness reveals BAD hair at its best

Alsof dit allemaal niet genoeg opwinding bezorgt, heb ik voor deze maand ook Malcolm Jamal Warner mogen interviewen. Ken je hem nog, Theo van de Cosby show? Hij had een hele tijd locs, maar heeft ze nu afgeknipt. Het hoe en waarom kun je zelf lezen op http://going-natural.com. Ook heeft hij een geweldige nieuwe cd uit. Malcolm-Jamal is down-to-earth en echt gewoon een hele leuke vent. En was het je al opgevallen dat hij er zeker ook mag wezen? Met of zonder locs.

Nee dat is niet alles. Er gebeurt nog veel meer en ik weet niet of ik het allemaal in een blog kwijt kan. Er zijn de Amerikaanse verkiezingen uiteraard. Marjan Inbar die haar eigen media bedrijf hier in New York heeft, verzorgt op de dag van de verkiezingen, 4 november, een uitzending voor Nova en ze heeft me gevraagd of ik deel wil nemen aan de discussie. “Are you kidding?” Politiek verslaafd als ik ben kon ik geen nee zeggen. Ik krijg nu al buikpijn als ik aan die dag denk. Uit ervaring weet ik dat je bijna de hele dag haar de tv zit te staren en letterlijk met CNN en MSNBC stemmen zit te tellen terwijl ze binnen komen. Het zal een ware verwelkoming zijn om het zelf over de verkiezingen te gaan mogen hebben op Nova. Ook daar verheug ik me dus op.

Al met al echt een super spannende tijd. Nu ben ik vooral druk met foto’s te selecteren. Ik heb er wel 1000. Je kan al een paar uit de selectie zien hier op de site en uiteraard op http://going-natural.com. Daarna moet ik als een speer aan mijn eigen foto’s gaan werken want er komt eindelijk weer een kroeshaar kalender vam me uit met 12 verschillende kapsels. Blijf kijken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *