fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Natuurlijk Kroes, de nieuwe uitgave

Heb je ooit overwogen te stoppen met relaxen, maar durf je niet omdat je geen idee hebt wat je anders met je haar moet? Of ben je bang dat je met kroeshaar niet representatief voor de dag zou kunnen komen? Je bent niet de enige!

Velen van ons zitten in een vicieuze cirkel van relaxen en vlechten en hebben vooral door haarbreek, het plezier in ons haar verloren. Natuurlijk Kroes pakt aan bij de haarwortel. Dit boek rekent af met stigma’s en vooroordelen en beschrijft hoe je met plezier het transformatieproces, van chemisch glad naar natuurlijk kroeshaar, kunt doorlopen. De informatie, verzorgingstips en foto’s, leren je weer genieten van het haar waar je van nature mee bent gezegend.

nieuwboek-med.jpgMet voorwoord van First Lady Liesbeth Vanenburg-Venetiaan

Leer hoe je:
~het beste over kunt overstappen van gerelaxt naar kroeshaar,
~kunt voorkomen dat je haar breekt,
~met kroeshaar moet omgaan,
~makkelijk kapsels kan maken,
~ dreadlocks kan maken en verzorgen.
Ook een elektronische versie is beschikbaar voor maar 10 euro.
De auteur
Mireille Liong-A-Kong maakte in 2003
een succesvol debuut met Kroeshaar; wat je moet weten en meer. Het allereerste boek over kroeshaar was binnen twee maanden uitverkocht. Zij is ook de persoon achter kroeshaar.com. Een zeer goed bezochte website die inmiddels is uitgegroeid tot een kleurrijk platform voor kroeshaar en cultuur. Liong is opgegroeid in Suriname, heeft Informatica gestudeerd aan de UVA in Nederland en woont tegenwoordig in de Verenigde Staten in New York. Ter gelegenheid van mijn nieuwe boek geef ik een lezing. Deze zal plaats vinden op 7 mei bij Vereniging Ons Suriname in Amsterdam. Je kan het boek nu bestellen voor 10 euro en ophalen op de dag van de lezing. Klik hier om het boek voor te bestellen.
Let wel, dit is de digitale versie. Een preview kunt u hier downloaden.

Het fysieke boek kunt u opvragen bij uw lokale boekhandel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *