fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

IBS New York

Een van de modellen met weave van Supreme
Een van de modellen met weave van Supreme

Als het om beauty gaat is IBS New York grootste show ter wereld en tegelijkertijd de meest spectaculaire. De beroemste kappers tonen hun kunsten, bedrijven groot en klein tonen hun waar op de meest uitbundige manier terwijl de rest van de beauty professionals opzoek is naar het ultieme product tegen de beste prijs. Haar is natuurlijk het belangrijkste onderwerp.

 ibs-teds-models2.jpg

De stylist Ted Gibson bekend van het TV programma “What Not To Wear”, had een stand met modellen en stylisten terwijl hij zelf een workshop verzorgde getiteld “Celebrity Red Carpet Hair.”

Ted had modellen van verschillende pluimage maar de meesten liepen rond met een kroeshaar look, een van zijn creatieve technieken.

Aminat Ayinde, die derde is geworden van America’s Next Top Model cucle 12 was ook een van Ted’s modellen. Het was heel leuk om haar persoonlijk te ontmoeten. Behalve dat ze gigantisch lang en mooi is, is ze ook gewoon leuk en aardig. Ik denk dat ze het zeker ver kan schoppen in de modellen wereld.

Arthur Harris, is een andere bekende stylist die aanwezig was. In vol oornaat met zijn salon’s staff en producten. Arthur draagt locs, heeft een big smile and is een super vriendelijke persoonlijkheid.

Volg trots vertelde hij dat in zijn salon, Salon Red & Spa op New Bury Street in Boston alle haartypen welkom zijn. Ja, je kunt er dus ook terecht voor locs en twists.

Zijn staf is heel divers, goed opgeleid trained en heeft ervaring. Het kan dus zijn dat een witte of zelfs Japanese kapster jou een kroeshaar kapsel aanmeet waarvan je altijd al gedroomd hebt. Voor meer info over de Salon Red & Spa ga naar http://www.salonred350.com/

   Dr. David H. Kingsley

Dr. David H. Kingsley, internationaal bekend als Tricholist was ook op IBS om zijn 4 stappen haar behandeling te introduceren. Zie http://www.drdavidkingsley.com/

Jane Carter – Kafele

De enige loctition die ik tegenkwam was Kafele bij de Jane Carter Solution’s stand. Jane was ook personlijk aanwezig om klanten te groetenen vragen te beantwoorden.

Bahia Tazi’s van Chaacoca

Erg onder de indruk was ik van Bahia Tazi’s met haar nieuwe lijn Chaacoca. Bahia is van Morocco, maar woont in Californie en de producten die ze aanbiedt zijn echt van heel hoge kwaliteit. Echt heerlijke authentieke Marokaanse producten zoals wij die ook aanbieden in de websop: Zwarte Zeep gemaakt van olijven, pure Argan Oil en Rhassoul Klei.

Terwijl ik opzoek ging naar de volgende interessante stand kreeg ik van deze aardige mevrouw een aantal Woody samples in de hand gedrukt. Een daarvan was een haar en body shampoo voor mannen met een best lekkere kruidige houten geur. Heel fijn dat ik die mocht meenemen, zo had ik tenminste ook wat voor manlief en nee ik zal het helemaal niet erg vinden als hij straks naar “Woody” gaat ruiken.

Makeu was er ook in overvloed. Mineraal makup, kwastjes, lippenstift, als het met makeup te maken had, was het te zien op IBS. Deze twee dames van Colorevolution hebben me kunnen overtuigen dat mineraal makeup misschien toch wel wat is voor de donkere huid.

 

Na twee dagen rondlopen had ik zeker nog niet alles gezien, maar toen mijn voeten begon te voelen was het tijd om te gaan. Een ding is zeker. IBS is nu een van mijn vast bestemmingen. Niet alleen om dat er zo overdonderend veel te zien is maar vooral omdat er een te gekke atmosfeer heerst die gezellig is en je hele goede producten kunt tegenkomen voor een redelijke prijs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *