fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Kroeshaar introduceert de haarmodellen

Kroeshaar introduceert de haarmodellen
Kroeshaar introduceert de haarmodellen

De kroeshaar modellen
Kroeshaar.com introduceert met trots de modellen die hebben gereageerd op de oproep. Jammer waren sommige foto’s onduidelijk en daarom hebben we niet allemaal kunnen plaatsen. Maar dat er kroeshaartalent is, is duidelijk. Kijk zelf maar en lees de leuke reacties. Wordt vervolgt dus blijf kijken …

 

charelvasquez3.jpgNaam: Charel Vasquez Alphenaar
Leeftijd: 16
Ik draag mn haar al ongeveer anderhalf jaar natuurlijk. Op mijn twaalfde, geloof ik, heb ik mijn haar voor het eerst gestraight. Ik woonde toen nog op Curacao en ja iedereen in de klas deed het dus waarom niet. K ben zowiezo niet iemand die de hele dag bezig was met haar dus k hield het ook niet bij zoals het hoorde.
Ik draag mn haar het liefst los en soms doe ik creatief met wat speldjes om de voorkant zegmaar aan een kant te laten. K heb mn haar kroes omdat het niet zo veel gedoe is met straighten, fohnen, rollen, halve dag bij de kapper en gezeur van “neee wacht ik mag niet door de regen”. En mijn moeder heet haar haar altijd kort gehad dus bij haar kon ik niet voor advies. Dat is mn verhaaltje ongeveer.

xavieracaeron.jpgNaam: Xaviera Cameron
leeftijd:22
wat is jou lievelings kapsel: dreadlocks
hoe lang ben je kroes:8 maanden
waarom draag je het haar kroes : kroeshaar is een deel van mijn identiteit. ik heb dreadlocks altijd mooi gevonden en wilde heel lang zelf ook dreads laten groeien maar durfde het nooit.
nu heb ik het eindelijk laten doen en ik vind ze mooi.

 

  

rubinaperkash.jpgRubina Peperkamp
Fotograaf: Raul Neijhorst
Ik las zojuist op jullie site dat jullie op zoek zijn naar nieuwe modellen. Dat lijkt mij best wel heel leuk want ik ben namelijk erg trots op mijn kroeshaar. Mijn vader is van Surinaamse afkomst, mijn moeder is van Nederlandse afkomst en ik heb vrij kroeshaar van mijzelf.
Vrijwel mijn hele leven heb ik mijn haar kroes gedragen en op mijn 17e was ik het beu en wilde ik curley, dit heb ik ook een aantal jaren gedaan maar op een gegeven moment viel mijn haar onder de douche met bosjes uit. Vanaf die tijd draag ik mijn haar weer naturel look en ik vind het prachtig..
Hoe behandel ik mijn haar: Smorgens maak ik het nat onder de douche en wikkel het in een handdoek. Vervolgens verdeel ik mijn haar in vieren en kam het per deel met een groffe kam uit(dit doe ik om de dag),vervolgens knijp ik er een beetje wetlook in van de etos sla ik mijn haar voorover en schut het wat door elkaar….
Mooiere curley en natuurlijker man men zich het niet wensen..

lunamak.jpgLuna Mak
Wendy, trotse moeder van Luna.

 

 

 

 

 

Caroline Seymor, 24 jaar

Ik draag mijn haar het liefst los, omdat ik dan een mooie afro heb. De afro benadrukt mijn etniciteit, dat is dan ook de bedoeling.
Ik ben sinds anderhalf jaar (helemaal) kroes.

naomi.jpgNaomi
Mijn naam is Naomi Etnel, ik ben 21 jaar en ik heb mijn haar al ongeveer 1,5 jaar kroes. De reden waarom ik mijn haar nu kroes heb is omdat ik echt helemaal gek werd van het relaxen en mijn hoofdhuid kon er ook niet meer tegen bovendien werd mijn haar ook steeds dunner. op den duur heb ik gewoon in 1 keer alles afgeknipt.
Wat betreft kapsels, die heb ik niet omdat ik simpelweg niet weet wat ik met mijn haar moet doen. het enige dat ik af en toe doe is wat gel erin. Ik zend mijn foto als bijlage. Ik moet erbij zeggen dat mijn haar nu wat langer is want deze foto is van afgelopen zomer, helaas heb ik geen recentere.

Chabeli Liefeld
Ik ben Chabeli Liefeld, 15 jaar. Ik ben al heel mijn leven kroes. Ik hou ervan om mijn haar te vlechten, te stijlen of krulletjes te maken. Ik kan van alles met mijn haar doen en hoef het niet te relaxen. Daarom ben ik erg blij met mijn haar.

Danilla Nelom
17 Jaartjes Jong
Ik heb nog nooit me haar ontkroest, ik vind kroes haar leuker… tegenwoordig wilt iedereen glad en lang haar en ik ben trots op mijn kroes haar, het is lekker anders en brutaal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *