fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Isabella is terug, van kaal naar levendige krullen

Hi Isabella, wat leuk om je weer te spreken. Hoe is nu met je?
Het gaat goed, ik heb er weer zin in om nieuwe dingen te doen.

Doet jouw hoofdhuid nog steeds pijn?

Het irriteert soms nog wel, maar het gaat opzich heel goed met mijn hoofd

Ziet jouw hoofdhuid er nog hezelfde uit als op de foto of is de gezondheid van jouw hoofdhuid enigzins verbeterd? Misschien qua gezondheid of haargroei?
Ja, helaas mijn hoofd blijft er zo uitzien ( voor altijd) ik moet het regelmatig verzorgen om ontstekingen te voor komen. Haargroei is uit gesloten, dat zal nooit meer terug komen.

Hoe verzorg je jouw hoofdhuid?
Ik was het grondig, 1 a 2 keer in de week haal ik het haarwerk af, en ik heb onder vonden dat Sanex zonder geur en parfum eigenlijk het beste schoonmaakt zonder enig irritatie gevoel. Alleen, met het afhalen moet ik blijven uit kijken met de tapejes, de huid is zo dun en dan kan het soms dat er huid mee komt. Dat is wel vervelend omdat het zolang duurt voor het heelt.

Hoe is het met de rechtzaak? Is het afgelopen of loopt het nog steeds?
Ja, tot mijn spijt loopt het nog steeds, ze hebben gevraagd voor nog een biop, en daar heb ik in mee gestemd. Ze rekken de zaak, in de hoop dat ik het op geef. Maar” dat is bij mij niet aan de orde.

kort.jpgIk heb begrepen dat je nu zelf ook haarwerken verkoopt. Hoe is dat gekomen?
Ik bleef tegen de lamp aan lopen met goede haarwerken voor een goede prijs, dus heb ik wat research gedaan in verschillende landen. Ik heb monsters aangevraagd met mijn eigen hoofd-mal, de prijs was gigantisch en het haar was geweldig. Toen dacht ik dat ik behalve mijzelf help ook anderen zou kunnen helpen. Met dit idee heb ik een lening aangevraagd bij de bank en als voorbeeld heb ik mezelf gebruikt. Binnen 5 minuten hebben ze besloten de lening te verstrekken. Ook heb ik verschillende TV programma’s benaderd om gratis publuciteit te krijgen. Allen waren onder de indruk dat iemand met zo’n achtergrond er nog goed uit kon zien en positief kon zijn. Het programma “Het zal je maar gebeuren” gaat een reportage over mij maken, deze maand sta ik in het medisch blad, Brandwonden centra’s + Alopecia vereniging willen dat ik bij hun kom, als woordvoester. In april sta ik op de Brandwonden Beurs. Dit alles heb ik voor mekaar gekregen door de organisaties een email te sturen met een voor en na foto en een kort verhaaltje.

In Februari gaat mijn zaak officieel open. Groothandel ISAB, in haarwerken, pruiken, hairweaving. Het mooie “Dubai had mij benaderd om daar te leveren.

Wat kunnen mensen verwachten als ze naar jou toekomen voor een haarstuk?
Als eerste zal ik helpen waar ik helpen kan, en zorgen dat ze weer op top man, vrouw, jongen of meisje kunnen voelen. Prijzen zijn betaalbaar en het haar is OP & TOP zoals hun eigen haar was.

Het is dus ook voor mannen?
Ook voor mannen ja, zij hebben ook te kampen met het verlies van hun haar.

Kun je een prijs indicatie geven? En hoelang duurt het voordat klanten hun eigen haarwerk hebben?
Prijs is 750€ en het haarwerk is er binnen 3 weken. Echt prachtige kwaliteit haar. En voor degene die in de tussentijd niks hebben heb ik altijd een pruik zodat ze er niet kaal bij hoeven te lopen

lang.jpgHoe moet je zo een haarwerk verzorgen? Kan je het gewoon wassen, kun je er mee slapen? Kun je wat vertellen over de dagelijkse verzorging van zo een haarwerk?
Je kunt er alles mee doen, verven, fohnen, stomen,alles. De verzorging: Als je ermee slaapt dagelijks is het het beste om het zeker 1 keer in de week te wassen. Shampoo dat kan ik niet bepalen, omdat ieder het zelf het beste kan bepalen wat het beste is.

Een goede tip: voor een haarwerk( echt haar) wat een beetje dof is kun je behandelen wasverzachter. Je kamt het spuit er desgewenst lak op en het zit als gegoten, gebruik een krul/styling kam en stijl het naar wens. Bij overmatige hitte door een hairstyler of fohn kan je het extra verzorgen met balsem of conditioner. Dan gaat zo een haarstuk zeker anderhalf jaar mee. Als je er s’avonds er niet mee gaat slapen wel 3 jaar.

Op jouw site zie ik alleen gladhairge haarwerken. Ik vind dat eigenlijk net zoals die reklame van die gekleurde man die een gehoorapparaat nodig heeft en hij will er een in z’n eigen kleur. Heb je ook voor afro’s, dreadlocks of vlechten? Ken je die reklame?
Ja en gelukkig heb ik vanavond nog een foto-shoot gehad. Er zullen zeer snel anderen foto’s met heel veel verschillende kaplsels op komen, kort, lang, gekruld, stijl. De dreadlocks+ vlechten heb ik in het weaving gedeelte zitten. Daar is weinig vraag naar voor maat haarwerk.

Weet je dat 73% van de vrouwen die relaxen last hebben van haarbreek, haaruitval en kale plekken? Dat komt o.a doordat ze ongeveer als jij brandplekken hebben opgelopen door het gebruik van deze relaxers. Wat vind je daarvan?
Nu kan ik zeggen “Wees zuinig op je Haar” en ik vind het heel erg dat zoveel vrouwen hiermee te kampen hebben. Koop een pruik als je afwisseling wilt. Vaak vindt een partner het ook fijn om een nieuwe vriendin te hebben voor de afwisseling. Op deze manier beschadigt je eigen haar tenminste niet.

Als je morgen opstond en opeens weer een jouw oude volle bos gezond kroeshaar weer terug had, zou je dan weer relaxen?
Nee, ik zou pruiken kopen. Maar relaxen NOOIT meer.

Wat vind je van kroeshaar?
Nu ik het niet meer heb PRACHTIG je kunt er zoveel mee doen, en het is een stuk sterker dan het Europeese haar.

isa1.jpgJe ziet er goed uit met je haarwerk en het lijkt goed met je tegaan. Denk je dat je nu weer als model kan werken? Zo nee, waarom niet? Zo ja, motiveer.
Nu ik weer voor de camera sta voor mijn site om verschillende kapsels te fotograferen vragen fotografen mij nog steeds of ik voor hun zou willen werken. Maar het antwoord is Nee, ten eerste ik voel me daar te oud en wijs voor en ten tweede, er is meer aan mij dan alleen het uiterlijk alleen.

Heb je nog een boodschap voor de bezoekers van kroeshaar.com?
Dank je wel voor het lezen van mijn verhaal en de vele steun betuigingen. Dankzij jullie heb ik een eigen Memoirs-Site. Ik hoop dat vele van jullie de site blijven bezoeken, zodat anderen bespaard kan blijven wat mij helaas is overkomen. Dikke kus Isabella.

Kroesede van de maand is een rubriek waarin een persoon die een postieve bijdrage levert aan de maatschappij wordt beliecht. Wil jij de volgende kroesede van de maand zijn of wil je iemand voordragen? Stuur dan een mailtje met foto naar: info@kroeshaar.com.

Isabella is terug en hoe! Een inspirerende comeback, van kaal naar levendige krullen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *