fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Motjo Kumba Out beter dan fohnen

Motjo Kumba Out beter dan fohnen
Motjo Kumba Out beter dan fohnen

In tegenstelling tot dit jaar heb ik vorig jaar mijn veel en vaak los gedragen. Het is zomer. Laat de krulletjes voor de verandering lekker los.

Je hoeft er werkelijk niks voor te doen. Was jouw haar met de Going Natural Kruiden Shampoo, die het haar heerlijk schoon maakt, fris laat aanvoelen zonder het haar uit te drogen. Knijp het overtollige water uit de krulletjes en doe de lekkere Deep Conditioner of Detox Conditioner in het haar vanaf de haarwortel tot en met de puntjes. Het is wat je lekkerder vindt. Laat het lekker intrekken met de conditioner cap op. Spoel de deep conditioner na een half uur goed uit en doe de microfiber towel om. Smeer er Silky Shea HaarboterCurly Twistout Haar Cream en Kruiden Styling Gel in of een combinatie van je favoriete conditioners in het haar en maak dan knotsjes.

twirling-natural-hairstyle-motjo-kumba.jpgmaking-natural-hairstyle-motjo-kumba.jpg

Maak de toetjes niet te groot en niet te klein. Pak een hoeveelheid haar dat lekker in de handpalm zit. Kam het haar uit met een grote kam, de Silky Shea Haarboter, de No More Knots en de kroeshaarborstel. Het haar moet helemaal ontkoopt zijn voordat je de knotsjes maakt. Draai het haar tot een streng en stop het in de basis. Laat je haar zo opdrogen.

natural-hairstyle-motjo-kumba-front.jpgnatural-hairstyle-motjo-kumba.jpg

Als het haar helemaal droog is, kan je heel makkelijk de toetjes los halen. De deep conditioner geeft de krulltjes een lekkere boost en door een goede haarmoisturizer als de Silky Shea Haarboter op handdoek droog haar aan te brengen, blijft het haar lekker soepel. Je hebt dus geen kam nodig. Met de handen en jouw vingers kan je het haar in vorm brengen.

natural-hairstyle-motjo-kumba-out2.jpgnatural-hairstyle-motjo-kumba-out.jpg

En viola, een lekker los vrij kapsel. Dit kapsel geeft niet alleen een heerlijk vrij gevoel, het blijft ook zeker een weekje goed zitten.

natural-hairstyle-motjo-kumba0out4.jpg

going natural hair products full packagel
De Kroeshaar Webshop 
speciaal voor Haarproducten voor Krullen en Kroeshaar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *