fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Haarproducten voor de meisjes en om mijn zielige paardestaart te vervangen.

Hallo, Allereerst wil ik je bedanken voor deze site. Het is echt super. Ik heb heel vaak op deze site gesurf met de intentie om wat te gaan kopen. Maar als ik zie wat je allemaal verkoopt, raak ik lichtelijk verward. 

Haarproducten voor de meisjes en om mijn zielige paardestaart te vervangen.

Ik vind alles wel goed en ik herken me in veel haarproblemen en/of wensen. Helaas kan ik niet alles aanschaffen. Dus HELP! Wat kan ik het beste kopen?

Ik heb nu gestraight haar, maar wil daar natuurlijk mee stoppen. Ik draag nu zo’n zielige nepstaart. Sorry, dat komt goed hoor! Maar ik heb ook twee kleine meiden met kroeshaar. Dus het liefst koop ik iets dat we alledrie kunnen gebruiken. Wat zijn de juiste producten om mee te beginnen. Ik zoek iets om de huidige shampoo te vervangen, iets om vooral de meiden hun haar te kammen (ze vinden kammen nogal pijnlijk, vaak is het haar al op gedroogd voordat ik ze heb ingesmeerd en heb aangekleed) en iets om het haar lekker in te vetten.

Alvast bedankt,
Madelaline

——————————-

going natural no more knots detanglerHi Madelaline,

Allereerst bedankt voor het compliment. Het is altijd leuk om te horen dat de site wordt gewaardeerd.

Jouw vraag is erg herkenbaar. Als eerste stap zou ik de shampoo’s vervangen door de Going Natural Kruiden Shampoo. Deze acht ik geschikt voor het hele gezin, evenals de Silky Shea Haarboter en de No More Knots.  

Het is een beetje afhankelijk van waar het haar beter op reageert of te wel wat de krulletjes lekkerder vinden; water of olie. Sommige haartypen absorberen olie beter, anderen water.

Voor een vettigere basis adviseer ik de Silky Shea Haarboter. Ideaal voor het hele gezin. Veel kids vinden de geur heerlijk. De natuurlijke aroma van etherische olien voegt hier iets exta’s aan toe. Deze producten zullen er ook voor zorgen dat je nieuwe haargroei zacht aanvoelt.

Voor het geval jullie liever haarproducten op water basis hebben, kan ik de Curly Twistout Haar Creamvan harte aanbevelen.

Success, Groetjes en tot mails,
Mireille

De Kroeshaar Webshop 
Haarproducten voor Krullen en Kroeshaar

going natural hair care package

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *