fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Heb je haarproducten voor kleine meisjes met kroeshaar?

Wij zijn trotse ouders van een een heel mooi meisje met afro-american achtergrond. Omdat ik zelf alleen ervaring heb met europees haar weet ik niet welke producten te kopen. Kun jij mij adviseren over welke shampoo (hoe vaak was je dit haar)en welke conditioner te kopen (gebruik je dit alleen na shampoo of je kun je dat bij elke badbeurt gebruiken).

Heb je haarproducten voor kleine meisjes met kroeshaar?Ik zie zoveel verschillende producten op je website dat ik niet weet welke aan te schaffen. En zijn er dan nog producten die je daarnaast dagelijks moet gebruiken zoals bijv een dagelijkse cream  Over wat soort kroeshaar mijn dochter beschikt kan ik je helaas niet zoveel vertellen omdat ik geen vergelijkingsmateriaal heb maar ik ben er wel achter dat de hollandse zwitsal (zoals gebruikt bij mijn andere dochters) niet geschikt is…

Ik zie je advies graag tegemoet.

De Loc Glove voor kroeshaar en krullenBedankt!

———————

Hi Marielle,

Voor de verzorging van babies en kinderen heb ik nu na zoveel vragen een heerlijk kinderpakket samengesteld. Deze bestaat uit de Going Natural Kruiden Shampoo, de No More Knots en de Kruiden Styling Gel. Dit zijn hele lichte, op water gebasserde, super kindervriendelijke, haarproducten, die ook nog heel lekker ruiken. Ze zijn getest en de kids vinden ze heerlijk!

De shampoo is wel heel dik dus daar heb je echt super weinig voor nodig. Je kunt het gewoon aanlengen. Een keer per week wassen en vlechten is voldoen voor kroese kids. Trek een dag uit om een gezellige haardag te maken, speciaal voor moeder en dochter, bounding time. 

Met de No More Knots kan je dochter zelf aan de slag. Het eerste haarproduct dat ze zelf kan leren aanbrengen door het makkelijke pompje en haar haar ook nog lekker zacht maakt.

Als je ook makkelijk twistjes in het haar wil draaien is er het extra pakket met de Loc Glove. Dan hoef je niet eens te kammen maar gewoon circel bewegingen te maken om mooie krulletjes te krijgen. Deze is wel voor korter haar bedoeld. 

Groetjes en het zou leuk zijn als je een fototje zou mailen van jullie mooie dochter.

De Kroeshaar Webshop 
Haarproducten voor Krullen en Kroeshaar

going natural hair care package

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *