fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Sabi Wiri Dei 2006

Modellen Damaris
Modellen Damaris

Sabi Wiri Dei

Plaats: Theater Unique 

Rustenvredestraat

Datum/Tijd: 5 Januari 20:00

De 2de Sabi Wiri Dei in Unique was zo mogelijk nog succesvoller dan de eerste. “Menig politieke partij zou jaloers zijn op een dergelijke opkomst” merkte een bezoeker gniffelend op. De zaal was wederom overvol.

  publiek2.jpgbezoeker.jpg

Al bij een gewone wandeling door Paramaribo was het mij opgevallen hoeveel kroesedes er rondliepen. Ik was ook uitermate tevreden over het beeld bij de 2 de Sabi Wiri Dei. Waar bij de eerste lezing de zaal vol zat met gerelaxt-harigen en een handjevol kroesharigen was het deze keer andersom. Het grootste compliment dat ik ooit heb gehad is dat het allemaal door mij komt. Ik kan onmogelijk mijn eigen loftrompet steken, maar niet alleen vriendinnen, ook kappers en de “gewone” mensen op straat vertelde mij dat ik een haarrevolutie heb veroorzaakt. Hoewel ik het nog steeds moeilijk kan geloven, vind ik het wel waanzinnig leuk om te horen en geniet  ik zo mogelijk NOG meer van kroeshaar. Ik moet wel uitkijken dat mijn hoofd niet groot wordt.

 

damaris4.jpgdinotra3.jpg

Modellen Damaris: afro opgsierd met een bloem uit de webshop. 

Dinotra kunstige kwikwiba met kralen en haarsieraden uit de webshop.

Het thema van de lezing was deze keer de transformatie naar kroeshaar. Hierover handelt Going Natural, het nieuwe boek dat dit jaar in het Nederlands zal verschijnen. Aangezien in de zaal overwegend kroesharige bezoekers zaten, werden er onderwerpen uit het nog te vertalen boek uitgelicht die voor iedereen interessant zouden zijn. Zo kwamen onder anderen “Mentale Transformatie” en “Producten gebruik” aan bod.

Volgens een enquete gehouden onder een greep van de bezoekers was de avond informatief zeer geslaagd. In vergelijking met de vorige keer kwamen er meer feiten aan bod en zeker het beeldmateriaal was overtuigend. Vooral de bezoekers die de lezing voor de eerste keer meemaakten waren onder de indruk. 

 Een kritiekpunt was echter dat er dit keer geen videoscherm was voor degenen die geen zitplaats meer hadden kunnen bemachtigen. Dit zorgde voor een overvolle en soms rumoerige zaal. Ook het feit dat niet iedereen een lot had gekregen om kans te maken op een kalender, zat niet iedereen even lekker.

Kapster Nicole Simson had niet alleen wederom gezorgd voor prachtige kapsels. Ze had er zelfs voor zorg gedragen dat de modellen een dansje hadden ingestudeerd. Het publiek was hier laaiend enthousiast over. Ook van kapster Jannelle had ik dit keer hulp achter de schermen. Zonder de 200% inzet van de kapsters, modellen en sponsors had de dag niet georganiseerd kunnen worden.

Al met al kan de avond volgens mij als succesvol worden bestempeld. Hoewel ik uitermate blij ben met de opkomst, had ik dit keer niet gerekend op zoveel publiek. De lezing werd n.l gehouden op een doorde weekse dag, tevens de eerste werkdag van 2006. Niettemin was het een waar genoegen om kroeshaar.com bezoekers zoals Marjan, Hortensia en Vivica in levende lijfe te ontmoeten. Ook de aanwezigheid van Lucia Rijker heeft me zeer, zeer aangenaam verrast. Voor degenen degenen die haar niet kennen zij is de viervoudig wereldkampioen kick boxer die speelt in Million Dollar Baby. Een film die maar liefst 4 Acadamy Awards in de wacht heeft gesleept. 

Bij deze bedank ik een ieder voor zowel de openhartige kritieken als de lovende woorden. Beiden inspireren tot het perfectioneren van de Sabi Wiri Dei. Met jullie leerpunten en enkele nieuwe ideeen werk ik al aan de volgende lezing. Tot dan!

 Menig politieke partij zou jaloers zijn op een dergelijke opkomst” merkte een bezoeker gniffelend op. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *