fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Kroeshaar Kalender 2006!

Kroeshaar Kalender 2006!
Kroeshaar Kalender 2006!

Twee jaar geleden had ik al een kalender met kroeshaar kapsels willen ontwerpen. Ook dit jaar is het bijna aan me voorbij gegaan, omdat ik niet in mijn eentje op de kalender wilde. Aangezien ik echt trots ben op kroeshaar.com en wat het teweeg heeft gebracht, wilde ik het liefst een kalender van de mooie kapsels van de bezoekers die deze site maken tot wat het is. Helaas ging dat niet om verschillende redenen. Onder andere omdat de foto’s die werden opgestuurd niet goed genoeg waren om vergroot te worden. Lastig, dan nog maar een jaartje wachten dacht ik.

nappynewyear.jpgTotdat ik een oproep zag voor de Nappy New Year Calendar. Iedereen mocht een of meer foto’s mailen waarvan er twaalf geselecteerd zouden worden voor een kalender. Als het mij niet lukte hoopte ik wel dat iemand anders dit idee kon waarmaken. Meer om het idee te ondersteunen dan om geselecteerd te worden heb ik een paar foto’s opgestuurd. Ik voelde me ontzettend gevleid toen ik een mailtje ontving dat mijn foto was geselecteerd en dat niet alleen; ik stond ook nog op de cover met mijn Afro foto. Dat had ik serieus niet gedacht.

Dit gebeuren heeft me niet alleen aan het denken gezet, het heeft me over de drempel heen geholpen om toch eindelijk een kalender te maken. Voor zover ik weet is er nog nooit eerder een kroesede kalender gemaakt in Nederland, noch in Suriname. Het idee is dus, in ieder geval nu nog origineel en met een persoon kan je heel goed de veelzijdigheid van kroeshaar laten zien.

Middels twaalf verschillende kapsels hoop ik het doel van deze website ook buiten Internet uit te dragen. Bij elk kapsel staan, naam, achtergrond informatie en instructies. En ja, ook de meest opgevraagde kapsels, de afro en de twistout, staan op de kalender. Hiermee hoop ik geinteresseerden te informeren en degenen die overwegen kroes te gaan, over de drempel heen te helpen. Daarnaast hoop ik van harte dat dit initiatief wordt gewaardeerd, dat veel meer vrouwen het haar natuurlijk gaan dragen en dat ik volgend jaar een kalander kan maken van mijn geliefde bezoekers.

De Kroeshaar Webshop 
Haarproducten voor Krullen en Kroeshaar

going natural hair products full packagel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *