fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Femke’s Keus

Femke's Keus
Femke's Keus

Femke was een weekje in New York en belde me om producten te bestellen. We hadden in de stad afgeproken. Helaas had ik haar haar toen nog niet gezien. Ze heeft een prachtige bos kroeshaar. Toch kiest ze ervoor om kinky twists te dragen om het haar voller te laten lijken en omdat haar haar teveel krimpt.

Ze koos voor de groene kelp poobar, omdat volgens haar vriendin je haar na een keer wassen meteen goed schoon en lekker aanvoelt. Dat klopt helemaal. Van een enkeling heb ik gehoord dat de poobar vreemd kan reageren op bepaalde producten. Als je dus veel producten in je haar hebt met chemische ingredienten kan je liever eerst een conditioning wash doen en vervolgens deze poobar gebruiken om haar en hoofdhuidNatuurlijke Shampoos volledig te reinigen, terwijl het haar zacht blijft.

 

fem2.jpgfem1.jpg
Femke zonder en met hoed.

Tui/Shea Haar Smoothie

Ook nam ze de Carols Daughter Kruiden Shampoo, een heerlijke kruiden shampoo die geen schadelijke chemische ingredienten bevat, maar lekkere natuurlijke die het haar niet alleen reinigen, maar ook avontuurlijk fris laten ruiken. Daarnaast koos ze voor de Tui Haar Smoothie. Deze conditioner is goed voor elk haartype. Het is werkelijk veruit de beste conditioner die ik ooit heb gebruikt en geloof me, ik heb heel, heel veel conditioners uitgeprobeerd. Als je de Tui conditioner op vochitg haar aanbrengt wil je het niet eens uitwassen, zo lekker ruikt het. Ook voel je de magie van de natuurlijke ingredienten tot in je haarwortels. De natuurlijke boters cocoa en shea dringen diep in de haarstrengen door en maken het haar zijde zacht.

sudfem.jpghaiti.jpg
Femke met Ebone van np, deze dame van haitiaanse origine kwamen we op de markt tegen.

Jammer genoeg had ik geen testers meegenomen, maar achteraf denk ik dat ook de Mimosa honing en of de Haarboter
ideaal zouden zijn voor Femke’s haar. Als je je haar voller wil laten lijken met twists of vlechten, moet je het haar niet strak maar erg los twisten. Hoe losser je twists, hoe voller het haar. Om het haar goed en lang in model te houden kan je dan de honing of de boter gebruiken. De honing verzorgt het haar, houdt twists langer in vorm en geurt heerlijk. De boter is minstens even effectief, maar geeft wat minder “hold” en heeft een frisse kruidige geur. We hebben in ieder geval een gezellig dagje gehad in Manhattan. Via Central Park hebben we samen met Ebone van Nappturality gezellig een markt gepakt, daarna hebben we Haarbotergegeten in china town en later zijn we zelfs wezen stappen in Lower Manhatten!

Producten:

Natuurlijke Poobars – Tui Haar Smoothie – Mimosa honing – Haarboter – Tui Kruiden Shampoo

Femke’s producten keus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *