fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

De leukste reacties ….

De leukste reacties
De leukste reacties

Hoewel het niet altijd even makkelijk is om een groeiende site als deze, in je eentje te onderhouden, vind ik kroeshaar.com steeds leuker worden.

Ik hoop niet dat ik onbescheiden klink als ik dit zeg, want ik bedoel eigenlijk dat jullie, de bezoekers en deelnemers, het steeds leuker maken. Niet alleen voor mij, maar voor iedereen die deze website bezoekt. Het updaten van de site wordt er inderdaad niet makkelijker op; wat vroeger in een dag kon, wordt nu verdeeld over een aantal dagen of zelfs een week. Maar het leuke is dat er steeds meer mensen hartverwarmende reacties, ideeen en opmerkingen mailen. Een goed voorbeeld is het artikel van de Telegraaf dat mij recentelijk werd toegestuurd. 

Nog leuker is dat meer en meer mensen nu foto’s mailen. Volgens mij weet iedereen nu wel dat ik dol ben op foto’s, daar wordt ik altijd weer vrolijk van, maar ook steeds meer mensen laten hun mening horen via het forum en ook het aantal recensies voor de producten in de webshop groeit aardig.

Ook de complimenten zijn niet mis. Een groter compliment bestaat er voor mij niet dan Shahaira die mijn boekje heeft gekocht, gestopt is met curly, gelezen heeft over Sisterlocks, via het kroeshaar-forum contact heeft gezocht met een Sisterlocks consulent en nu Sisterlocks draagt. De complimenten van Milouska (zie kroesedes) doen mij minstens even goed. Ze zijn niet alleen hartverwarmend en grappig tegelijk, ze laten mijn hoofd ook een beetje groeien.

Dit alles maakt kroeshaar.com alleen maar leuker en inspirerender. Kijk zelf maar naar deze compilatie van jullie reacties. Zie zelf hoe inspirerend je kan zijn. Hier wordt ik nu blij van. Dat geldt vast ook voor jou, want een compliment aan mij is er ook meteen eentje aan jou.

UKA – Donderdag, 6 Januari 2005

Als er iemand de grootste fan is van Mireilles site en producten, en Mireille is het zelf niet, dan moet ik het zijn. Vorig jaar rond deze tijd (januari) was mijn haar een puinhoop. Groeide niet, viel uit… Vanaf juni 2004 gebruik ik actief de sheabutter en die spuitflacon, weet even de naam niet meer, die SURGE is het ja. Bye bye brekend haar, halle groeiend glanzend gezond haar. (hihi 3xG) Al eerder had Mireille me de borstel gestuurd. En zonder reclame te willen maken of te overdrijven: wat een wereld van verschil. Mijn haar is gezond, groeit snel, ruikt lekker. Iedereen mag het aanraken! Sinds juni ben ik ook een noo/poo girl. Toen Mireille me in mei aanraadde geen kam en geen shampoo meer te gebruiken, dacht ik: ´hm, we zien wel´. Nu raad ik het zelf aan aan iedere kroes/ede die ik ken (niet veel nog helaas) De laatste 2 maanden ben ik helemaal lyrisch van de Carol’s Daughter producten. Die kruidenshampoo is een wondertje. En die honey, wauw! Mireille, kan je degene achter die producten niet eens interviewen? En wanneer ga je inderdaad zelf producten brouwen? Mireille Miracles, haha. Reserveer maar vast voor mij!
Magneta – Maandag, 6. December 2004 

I’ve received my order and I’m very pleased. I’m glad that everything went on so smoothly. My trust in you has been established. Thanks!

Well, maybe it’s to early but I wish you all a merry Christmas and God richly bless you,
Konstanz, Duitsland

Meg – Woensdag, 13. Oktober 2004

Hallo kroeshaar,
I received my order yesterday, and i just want to say thank you for the quick delivery. Herk de stad, Belgie
 
Hartelijk bedankt voor uw zending, prima ontvangen. Sankes. Capelle aan den IJssel, Nederland
Jaschenska – Donderdag, 18. December 2004 

Ik heb de haarmelk gebruikt in de tussenfase van gerelaxt haar naar kroes en het is me bijzonder goed bevallen. Mijn haar wordt er echt zacht van. Inmiddels is mijn haar weer gerelaxt en je merkt gewoon dat de haarmelk groot verschil uitmaakt. Voorheen was mijn haar na de relaxbeurt superglad maar niet gehydrateerd. Nu is het in zijde veranderd!
 
Woensdag, 26. Januari 2005 16:09 

Deze site is geweldig.
Ik heb ook dat boek gekocht .
Nou weet ik precies hoe ik mijn haar moet verzorgen !!!!!!!!!!!!
dank je wel.
LIEKE
Donderdag, 23. December 2004 14:14 

hoi allemaal,
heb bijzondere ontdekking gedaan,ben nooit bewust van zo’n site geweest.
heb nu meer tijd en zal ALLES gaan nalezen.
fantastisch dit hebben wij BLACKS echt nodig,heb nu 3 jr naturel fantastisch.
ook zal ik op zoek gaan naar de followup van boek nr.1.

ik blijf de zaak volgen, SUCCES&GODBLESS. 
marlene

Vrijdag, 14. Januari 2005 22:11 

nog de beste wensen voor het nieuwe jaar 2005 en dat al het goede ons ten deel mag vallen.
wat heb ik van de dagboeken genoten vooral van mireille(zie mezelf met de diverse kapsels, tof),daarbij heel veel kennis opgedaan.mijn jongste heeft haar als milton, heel veel met groffe draden zal hem vooral de behandelwijze voor houden.zal op zoek gaan naar de vera plant.zijn haar groeit makkelijk en het zal vast wel lukken.alleen moet het nodig gepunt worden en aan gezien hij zuinig is en 1x in de 3 maanden zijn wast moeten wij opzoek naar een kapper die net punt wat nodig is.
ik wacht met smacht op de vertaling van kroeshaar deel2.BEDANKT voor deze info blijf de site volgen. 
marlene
Maandag, 10. Januari 2005 13:15 

Ik ben zo verschrikkelijk blij met deze site! Een openbaring gewoon. Ik heb zelf nu nog curly, maar niet voor lang meer. Ik wilde altijd al mijn haar zo natuurlijk mogelijk dragen, maar durfde niet echt natural te gaan, mijn curly zag er ook altijd vrij kroezig uit, dat vond ik mooi. In mijn omgeving ken ik ook niemand met natural haar. Met het lezen van deze site voelde ik mijn “zwarte vrouw” trots steeds groeien. Nu weet ik het zeker, ik stop met curly, in het verleden had ik al pogingen gedaan, maar ik was niet genoeg geinformeerd hoe verder te gaan en ging met een gehoorlijke haaruitgroei dus toch maar door met curly. Nu is het afwachten op het boek van Mireille dat ik gelijk besteld heb en op voldoende haaruitgroei om met vlechten of wat anders te beginnen. Ik wil met TROTS mijn kroeshaardos dragen. Mireille, ontzettend bedankt, je bent geweldig! 
Miraida 

Voor de geinteresseerden: Mijn haar is in kleine twists voor de verandering. 
Ben een nieuw product aan het uitproberen. Hopelijk volgende maand meer daar over.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *