fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Eindeloos varieren met Cornrows, kwikwiba

O, wat was ik blij met dit kapsel. Met schoon gewassen haren waarvan ik ongeveer 10 snelle “koendoes” (knotjes) had gemaakt ben ik naar de kapper getogen. Uiteraard met pet op. Na een uurtje of 3 had ik een kunstig en uniek kapsel dat ook nog eens heel makkelijk te verzorgen was.

59.jpgcornrows_top.jpg
Je kunt cornrows het beste vlechten met de Silky Shea Haarboter zodat jouw haar lekker zacht en beschermd blijft. Daarnaast is het zaak om de hoofdhuid te verzorgen met de Scalp Conditioning Spray.

cornrows_side2.jpgcornrows1.jpg

Bijna 6 weken lang heb ik deze cornrows gedragen, heerlijk. Met behulp van mijn nieuwe handgeweven zijden sjaal heb ik dit kapsel wekenlang netjes in vorm kunnen houden. Geen omkijken naar en mijn haar zat altijd wel netjes. De verzorging was nooit zo eenvoudig.


Cornrows gesprayed met Scalp Conditioning Spray – Natte warme sjaal ombinden – kapsel als nieuw

cornrows_side.jpgcornrows2.jpg

De sjaal hoef je alleen maar onder de warme kraan te houden en daarna om te binden. Na 10 to 15 minuten is de sjaal droog en je kapsel weer als nieuw. Ideaal ik kan er nog steeds niet overuit. Op hete dagen liet ik de sjaal ook gewoon op(zie stoere foto met bril) en tegenwoordig slaap ik zelfs met deze sjaal.

Zie je dat mijn haar krimpt? In het begin is mijn afro heel groot maar gedurende de dag wordt het wat kleiner.

Een eigenschap van kroes en krullend haar is dat het behoorlijk kan krimpen. Wel 1/2 tot 3/4. Zeker als het nat is. Mijn haar kan zeker tot de helft inkrimpen.

fro2.jpgfro1.jpg
Afro

De fro is heel erg in. Wat is er makkelijker dan je haar een paar dagen los te dragen nadat je het na weken toch los moet maken. Haren gewassen met cornrows en al, laten opdrogen en afro gedragen. Probeer het ook eens en mail me de reacties die je krijgt. Voor een mooie Afro met een soft feel kun je het beste de Silky Shea Haarboter gebruiken zodat jouw haar lekker zacht en beschermd blijft.

twout3.jpgtwout.jpg
Twists

Na een paar dagen afro volgen meestal twists. Deze kan ik tegenwoordig heel snel maken. Af en toe experimenteer ik dan ook zoals je ziet. Soms wat groter en soms met een versiering anders dan een sjaal. Voor een mooie Twist Out die lang mooi en losjes blijft zitten kun je het beste de Curly Twistout Haar Cream gebruiken, die ook verzorgend is voor de haarstrengen.

going natural hair products full packagel
De Kroeshaar Webshop 
speciaal voor Haarproducten voor Krullen en Kroeshaar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *