fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Waarom zou je Going Natural Haarproducten laten halen uit Suriname?

Als eigenaar van de Going Natural Hair Care vind ik het natuurlijk geweldig om te horen dat de haarproducten veel gevraagd zijn. De taak om de producten zo toegankelijk mogelijk te maken neem ik dan ook serieus, maar dat neemt niet weg dat ik geen opmerkelijk grappig gedrag constateer.

Als eigenaar van de Going Natural Hair Care vind ik het natuurlijk geweldig om te horen dat de haarproducten veel gevraagd zijn. De taak om de producten zo toegankelijk mogelijk te maken neem ik dan ook serieus, maar dat neemt niet weg dat ik geen opmerkelijk grappig gedrag constateer.

Hoewel inmiddels wel weer een nieuwe lading is verstuurd naar Suriname krijg ik bijna dagelijks vragen van mensen waar mijn producten te verkrijgen zijn en waarom de conditioner niet te vinden is. Het kost tijd voordat de voorraad in de schapen is aangevuld en jammer genoeg heb ik daar geen grip op. Ik kan alleen versturen wanneer er besteld is. 

Wat opmerkelijk is, is het gedrag van mensen uit Nederland. Normalitair sturen mensen in Nederland pakketten naar Suriname maar bij Going Natural Hair Care is het omgekeerde aan de hand.

Mensen in Nederland, vragen vrienden en familie uit Suriname om de Going Natural Producten voor ze te kopen in Suriname en ze vervolgens mee te nemen of zelfs op te sturen! Ik begrijp dat niemand het leuk vindt om shippingkosten te betalen, maar weet je hoe duur dit is?

Over de ticket gaan we het niet hebben want die is sowieso al vele malen duurder en natuurlijk betaal je geen ticket om de Going Natural haarproducten daar te kopen. Dat zou mooi zijn maar dan kun je net zo goed naar Amerika. Is veel voordeliger.

Maar zelfs als jouw mensen toch al eenmaal daar naar toegaan, kijk even naar de kosten en moeite die je hun en jezelf kunt besparen voor 6,95 euro.

Jouw mensen moeten in hun beperkte vakantie tijd de Going Natural producten gaan zoeken, kopen, naar huis dragen, zodaning inpakken dat ze niet lekken in de koffer, ze meenemen en als ze in Nederland zijn hopen dat de duane ze niet controleert en geen importkosten laat betalen.

Dat is al een heel gedoe, maar dan ben je er zelfs nog niet want dan zijn de producten gewoon in Nederland bij hem of haar thuis, je moet ze nog gaan halen.

Nu moet je gaan afspreken wanneer je ze kunt halen. Als je mensen de Going Natural Haarprodcuten namelijk zouden sturen, zou je dezelfde 6 euro 95 shipping kwijt zijn en dat wil je dus niet heb ik begrepen. Maar zelfs als je de Going Natural producten eindelijk moet gaan halen met de trein, tram of bus, hoeveel ben je dan kwijt? Zelfs als je met de auto gaat kost een uur parkeergeld nog meer en benzine samen je nog meer. Dus denk a tori. Ik ben hier om het je gemakkelijk te maken.

Ik heb een beter idee. Voor slechts 5 euro kun je bestellen wat je wil. Is nog minder dan die 5 euro die je zou besteden aan het ov of de benzine om de producten te gaan halen bij jouw familie.

Niet alleen bespaar je hun dat gesjouw, je hoeft ze niet te gaan ophalen. Voor 5 euro wordt jouw bestelling helemaal bij je thuis bezorgd, wat wil je nog meer?

Als je wil meewerken dat de Going Natural Haarproducten snel in Nederlander in de schappen komen te liggen bel of vraag dan elke keer wanneer je in een Dio of Etos bent, of ze de Going Natural Haarproducten voor je zouden willen bestellen. Wie weet gaat dan het balletje sneller rollen, maar voor nu kun je echt voor 5 euro bestellen wat je wil! Ook de Tineke’s Healthy Hair Growth Spray! Dus klik gewoon hier om nu te gaan shoppen en producten te bestellen voor jouw haar. 

Update: Helaas zijn de shipping prijzen van USPS per 21 januari weer eens verhoogd met veranderde regels. Het versturen van een pakketje met een flesje begint nu bij $14. Ik ben daarom genoodzaakt de bezorgkosten te verhogen met 2.50 euro. Totaal kost shipping jullie vanaf nu dus 7.50 euro dat is nog steeds 1/3 van wat andere sites vragen.  

USPS shipping netherlands
USPS shipping netherlands
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *