fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Going Natural sponsort Suriname’s Next Natural Model 2017

 

Sabi Wiri Dei kroeshaar dag 2017

De allereerste Suriname’s Next Natural Model wordt gekozen op de Sabi Wiri Dei  van 25 november in de Feng Sui Garden van 4 tot 6 uur.  De verkiezing wordt gesponsort door Going-Natural.com, ook sponsor en oprichter van America’s Next Natural Model . De bijdrage om mee te doen aan de verkiezing is 50 srd.

Wat kun je winnen:

  • Een gratis foto shoot met Mireille Liong
  • Internationale bekendheid: Een feature op de grooste Black hair social media netwerken, comgoing-natural.com, de facebook groep en de Going Natural fanpage.
  • Hoofdprijs: 500 SRD!

Regels:

Dames van alle leeftijden mogen meedoen.

Alle haar lengtes en alle haartypen mogen meedoen, zolang het echt en natuurlijk haar betaamd. Het haar mag niet ingevlochten, geweaved, gestraight of glad getangd zijn.

Wat is belangrijk: Dat je vlot bent, een mooie, positieve uitstraling hebt, creatief bent met haar en dat je liefde voor kroeshaar uitstraalt. Iedereen kan wel roepen ik houd van mijn haar, maar wij willen het niet horen, wij willen het zien! In jouw creativiteit en hoe je omgaat met jouw haar.

Wil je mee doen? Lees goed!

Modellen die mee willen doen kunnen zich inschrijven en betalen bij:

Stichting Cocon van 8 am – 3 pm

p/a Maria school

Verl. Keizerstraat 92

Tel:  873 48 71

 

 De video kun je gewoon met jouw telefoon maken en mag niet langer zijn dan ander halve minuut. Vertel in de video wie je bent, wat je doet en waarom je mee wil doen aan Miss Kroeshaar of te wel Suriname’s Next Natural Model.  Stuur de video dan naar masoesa@gmail.com.

Het publiek kan zich aanmelden via facebook. Sponsoren kunnen contact opnemen met Mireille Liong.

Ik kijk uit naar jullie profiles en videos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *