fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Going Natural in Nederland, de nieuwe Shop en de Haar Show Video

De laatste nieuwsbrief was een tijdje geleden, maar als je mij een beetje kent, weet je dat ik niet stil heb gezeten. Bij deze alvast een foto van mijn locaversary fotoshoot, in de rest van de blog een opsomming van de nieuwe ontwikkelingen van de afgelopen weken. 

Shop Going Natural Nederland!

De Going Natural producten zijn eindelijk in Nederland! Hoewel ze nog niet in de winkel liggen, kun je vanaf nu wel makkelijker, sneller en goedkoper de Going Natural hair Care producten bestellen. De bezorgkosten die altijd zo hoog waren zijn nu gewoon zoals in Nederland 6.75 Euro. De voorraad is beperkt dus je moet er wel snel bij zijn. Klik om te bestellen.

Going Natural Haar demonstratie video bij Dio

Vorig jaar heb ik met de Going Natural haarproducten een een demonstratie mogen doen bij Dio in Suriname. Het was erg geslaagd. De foto’s heb je misschien al gezien, maar nu kun je ook de video bekijken. Laat vooral weten wat je van de video vindt: Going Natural Haar Demonstratie bij Dio Video

Fromusbyus

Eindelijk is het dan zover, de nieuwe international webshop is geopened met unieke producten voor ons, door ons.

Behalve dat er dus alle mogelijke haarmerken verkrijgbaar zullen zijn, wordt er nu al meer dan haarproducten aangeboden.  Prachtige designs van kleding tot en met accessories waarnaar jullie altijd al opzoek naar waren, maar die moeilijk verkrijgbaar zijn.  Check it out http://fromusbyus.com/!

Mijn Locaversary

Mijn locs zijn nu 4 jaar oud! Om dat te vieren heb ik een foto shoot gedaan, de foto is alvast een voorpoefje. Meer over wat mijn locs mij hebben geleerd volgt. 

braidlocs mireille liong

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *