fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Video Niewsbrief van Kroeshaar.com

Er is veel nieuws, en veel goed nieuws! het gaat allemaal zo snel dat ik geen tijd heb om over alles te bloggen, vandaar de eerste video nieuwsbrief.

Allereerst: De allereerste uitgave van Kroeshaar, Wat je moet weten en Meer, wordt herdrukt. 14 jaar na dato is er nog genoeg vraag naar mijn debuut booek. Dat betekent dat het goed gaat met kroeshaar. 

Je zou bijna denken dat er geen beter nieuws was, maar ik ben heel blij te vermelden dat er zelfs een nog beter bericht is. Het stuk van mij waarin ik opzoek was naar de Marokaanse Magic Dress, is viraal gegaan op facebook met meer dan 4 miljoen kijkers en 60.000 shares.

De jurk in de video die nu de wereld rond gaat heeft gemaakt dat ik meteen aan de slag ben gegaan met de lang verwachte marktplaats voor kroeshaar producten en meer! Je weet die items die je altijd in foto’s zag, maar nooit kon bestellen. Vanaf nu kan dat dus wel en je kunt een preview zien door de nieuwe webshop te bezoeken. 

Voor jou biedt dit dus alleen maar uitgebreidere mogelijkheden. Je kunt niet alleen internationaal shoppen tegen scherpe bezorgkosten, je kunt ook de marktplaats helpen bouwen door te doneren inruil voor eens van de broodnodige kado’s. Wil je de marktplaats helpen bouwen ga dan naar https://blackfollicles.com

Nu kan ik ook hulp gebruiken bij de delen van mijn marktplaats. Als jij helpt ben ik je zeer dankbaar en bovendien maak je kans op een gratis jurk!

Maak kans een gratis jurk!

Door de blog post van de virale video die deze campagne heeft geinspireerd te delen op een van jou favoriete social media outlets, facebook, instagram of zelfs jouw eigen blog. Degene met de meeste likes, comments en shares krijgt een gratis jurk! Deel deze via email, facebook of instagram en stuur ons een mail zodat wij het ook kunnen volgen.

 Bij deze de volledige link naar de Blog Post: https://blackfollicles.com/blog/47-the-dress-that-inspired-this-crowd-funding-campaign 

Je kunt ook de video of een van de onderstaande foto’s delen met een link naar https://blackfollicles.com.

magic dress style1 Moroccan magic dress style 2Mroccan magic dress style 1
Moroccan magic dress style 3Moroccan magic dress style 4Moroccan magic dress style 5Moroccan magic dress style 6Moroccan magic dress style 7Moroccan magic dress style 8

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *