fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Oplossingen voor een beschadigde haarlijn

Verkrijgbaar in de Webshop

Heb je last van haaruitval dan kun je ook lid worden van ons haar groei programma. Bezoek daarvoor: Haargroei Programma voor Kroeshaar.Haarproductten voor een beschadigde haarlijn

2 thoughts on “Oplossingen voor een beschadigde haarlijn

  1. Hoi Mireille, ik heb het type 4c haar,(Ik heb nog net niet die afro die jij op dat potje van die Silky Shea hair butter hebt)
    ik twist mijn haar en laat het 2 weken alvorens los te maken en te wassen. Heel soms zet ik extensions. Mijn vraag: ik wil beginnen met going natural producten, wat raad jij me aan. Ik heb geen klachten over mijn haargroei.

    1. Hi Joyce,
      Klinkt goed. Ik zou je eigenlijk alle producten aanraden: de Silky Shea haarboter om te twisten, de No more knots om uit te kammen en de deep conditioner om 2 weekelijks een lekker treatment te doen. Voor wanneer je vlechten draagt raad ik zeker de nieuwe Rijst Serum aan. Het biedt alle voordelen van rijstwater zonder alle hassles. Bij deze de link: https://whatnaturalslove.nl/products/rijst-serum-voor-haar-en-hoofdhuid-15ml.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *