fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Video Terugblik; Haarproducten, Kroeshaar, kapsels en evenementen 2016

Een video terugblik van hoogtepunten uit 2016: kapsels, haarproducten voor Kroeshaar en krullend haar, kapsalons, haarshows en evenementen. Niet alleen in Paramaribo, Suriname, maar ook Albina, Marowijne en Brooklyn, NY.

2016 review; natural hairstyles, natural hair products & shows
2016 review; Black hair, natural hairstyles, natural hair products & shows

De Going Natural Hair Show in Brooklyn vormt inmiddels de stage waar nieuwe kapsels, kapsalons, haarproducten en kapsters worden gelanceerd. Met de creme de la creme uit de Black Hair wereld verviel je werkelijk van de ene verbijstering in de andere.

Suriname is natuurlijk ook atlijd een hoogte punt. Behalve de lancering van de Going Natural haarproducten voor kroeshaar en krullend haar, was het ook mooi om naar Albina te gaan en een foto shoot te doen met de huidige kroeshaar kapsalons van Suriname. De meest prachtige kroeshaar kapsels en vlechten waren te zien in de Feng Shui Garden. Onze salons tonen aan dat ze niet achter blijven op het gebied van creatieve kroeshaar kapsels maken.

Wat een genoegen was het om ook andere evenementen zoals Curl Fest mee te maken. Om ervoor te zorgen dat je niks mist is er nu de Going Natural Event Calender, een internationale agenda  vol kroeshaar shows, evenementen en meer. Begin te kijken zodat je van te voren kunt plannen. 

Verder was het vooral druk met demonstraties en het nieuwe Facebook Live! Aangezien de live uitzengingen via Facebook aansloegen, houden we die erin. Vanaf volgend week zondag ben ik weer live te zien via de site of via facebook om 2 uur Surinaamse tijd, 8 uur Nederlandse tijd.  

De kroeshaar webshop met haarproducten voor kroeshaar en krullend haar is open, dus je kunt naar hartelust bestellen. Mocht je vragen hebben dan hoor ik het graag, via email of Facebook Live. Begin al vast te bestellen voordat we weer uitverkocht zijn.

Hopelijk geniet je zodanig van de video dat je geinspireerd raakt, producten besteld en naar ons volgend evenement komt. Tot dan!

Lees ook: De #MidnightRun 2017 in Central Park New York

Shop Haarproducten voor Kroeshaar en Krullend Haar

going natural hair care package

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *