fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Mijn Beste Wensen voor de Feestdagen en 2017

2016, bijna ten einde, was een veel bewogen jaar. Van Zwarte piet en het gebeuren met Sylvanna Simmons tot en met Brexit en Trump, zijn allemaal gebeurtenissen die geschiedenis hebben geschreven, helaas niet in positieve zin.

Ik kan er nog steeds niet over uit dat een “pussy grabing” letterlijke schreeuwlelijke oplichter zogenaamd is gekozen boven een vrouw die haar hele leven, werkelijk haar hele leven in dienst heeft gesteld, van het publiek. Of je het met Hillary Rodham Clinton eens bent of niet, of je haar mag of niet, over haar record valt niet te twisten.

Het is mij weer eens duidelijk geworden hoe er als vrouw over je geoordeeld wordt. “Pantsuit” wordt er geroepen als je niet in “netjes” in een middeleeuws mantelpakje verschijnt, dat super oncomfortabel is, maar mannen meer aanspreekt. De plannen en wat je met het land voor hebt lijken er totaal niet toe te doen.

Prettige feestdagen

Een hard werkende vrouw die haar leven heeft opgeofferd en zware offers heeft moeten brengen voor public life wordt zero gewaardeerd. De dubbele standaard is super pijnlijk. Trump is drie keer is getrouwd, heeft 5 kinderen, met drie verschillende vrouwen. Dit alleen zou voldoende geweest zijn om een vrouw op z’n zachts gezegd, niet serieus te nemen. Dan heb ik het nog niet eens over het feit dat hij vier keer falliet is gegaan, de helft van de mensen die met hem hebben gewerkt, heeft opgelicht en vrouwen heeft aangerand. 

Dit zijn geen opgeblazen verhalen of verzinsels zoals de emails van Hillary, nee dit zijn feiten. Van de New York Times tot en met CNN hebben kleine ondernemers die zijn opgelicht aan het woord gelaten even als vrouwen die vertellen dat Trump ze onverwacht bij de borsten heeft gegrepen, gezoend of erger. Sterker nog; je kunt het hem op tape horen zeggen: You can grab them by the pussy. Zero respect voor vrouwen en toch, toch verkozen boven Hillary Rodham Clinton. Ik heb me echt tig keren afgevraagd waar het naar toe moet.

Ik kan er uren over doorzagen, maar goed. Ik weet niet of ik het ook moet hebben over Sylvanna Simmons waar de ware aard van rastisch Nederland zich op een vreselijke manier heeft getoond: beelden van gelynchte zwarte mensen hangend uit een boom! Als dit geen teken is om de Zwarte piet discussie en alles wat daarmee gemoeid gaat serieus te nemen, weet ik het niet.

Ook op persoonlijk vlak is het niet over rozen gegaan (Zie Tineke Liong, mijn zus, is er niet meer), maar na regen komt zonneschijn en daardoor hebben we lijkt me wel een mooi vooruitzicht. Noem het een cliche, dat maakt het niet minder waar. Het leven gaat met ups en downs, sinus/cosinus, is een grondregel van deze aarde. Daarom kijk ik vol optimisme uit naar 2017.

Volgend jaar bestaat kroeshaar.com namelijk 15 jaar! Dat moet en gaat groots gevierd worden. Er komt een nieuwe tentoonstelling voor Black History Month 2017, een Going Natural Hair Show op de grote stage van het International African Arts Festival het 4th of July weekend , een tentoonstelling en Going Natural Hair Show op een super gezellig eiland. Dus ook jij hebt het een en ander om naar uit te kijken.

Wil je het nieuwe jaar eindelijk beginnen met het loccen van jouw haar, check dan Feest Kapsels met Braidlocs; van krullen tot en met opgestoken Kroeshaar

Voor nu

HELE FIJNE FEESTAGEN EN EEN PRACHTIG NIEUW JAAR
MET VEEL MOOIE KAPSELS, EN EEN GROTE BOS GEZOND KROESHAAR

De Kroeshaar Webshop 
Haarproducten voor Krullen en Kroeshaar

going natural hair care package

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *