fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Shampoos en de Top 5 fouten bij kroeshaar verzorging

Elke maandagavond ben ik Live met een een uitzending over Kroeshaar, Kapsels en haar verzorging. 20:00 Surinaamse tijd, 00:00 Nederlandse tijd. De allereerste Kroeshaar Live uitzending behandelt Shampoos en de Top 5 fouten bij kroeshaar verzorging.

Bij deze nog de Top 5 fouten bij kroeshaar verzorging op een rij:

1. Het gebruik van verkeerde haarproducten die kroeshaar en krullen niet goed doen. Bekijk de lijst van te vermijden ingredienten en leer ingredienten lezen om te voorkomen dat je geld verspild aan producten die de gezondheid van jouw haar niet zullen bevorderen.

2. Overmatig gebruik van haarvet om het haar zacht te maken. Een nono. Stop allereerst met het invetten van jouw hoofdhuid. Niet alleen is het onnodig, het blokkeert de hoofdhuidporien, wat niet bevorderlijk is voor de haargroei.

3. Het haar vol pompen met Kokosolie, Shea butter of jouw favoriete olie. Dit zijn super fijne ingredienten, maar het haar heeft meer nodig dan alleen olie. Ik kan het weten want ik was een van de eersten die zich hier schuldig aan heeft gemaakt. Olien zoals kokos en shea blijven plakken aan het haar, maar worden niet opgenomen. Er is een vochtinbrengend element nodig. Koop liever een haarproduct met de juiste verhouding van vocht en olien.

going natural herbal shampoo4. Te weinig of niet wassen van het haar. Net zoals jouw lichaam, jouw huis en eigenlijk alles op deze aardbol, heeft ook jouw haar regelmatig een wassie nodig. Vooral als je veel haarproducten gebruikt en je eigen haar los draagt, maar ook met valse vlechten, moet je zeker het haar regelmatig wassen. Minstens een keer in de week.

5. Niet gebruiken van shampoos, maar condioners om het haar te wassen kroeshaar

Ook ik heb heel lang conditioners gebruikt om mijn haar te wassen in plaats van shampoos. Als mijn haar na verloop van tijd dof en zwaar was van haarproducten, ging ik over op shampoo, maar dan was het moeilijk een shampoo zonder SLS te vinden, een van de ingredienten die haar en huid heel erg uitdrogen. Gelukkig is er nu de Going Natural Herbal shampoo met cassave extract.

Going Natural Herbal Shampoo 

Shampoos zijn speciaal ontwikkeld om het haar te wassen, maar de ene shampoo is de andere niet. De Going Natural Herbal Shampoo is speciaal ontwikkeld om kroeshaar en krullen schoon te wassen zonder het haar uit te drogen. Een groot verschil met andere shampoos. Een van de key ingredienten is Cassave extract. Cassave is een natuurlijke reinger die ook nog een zacht na effect heeft. Klik om de Going Natural Herbal Shampoo te bestellen.

Volg de serie Kroeshaar Live elke zondag om 2 uur Surinaamse tijd/6 uur Nederlandse tijd op mijn facebook page. Klik voor meer Kroeshaar Live videos.

De Kroeshaar Webshop 
Haarproducten voor Krullen en Kroeshaar

going natural hair care package

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *