fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Video van Cherelice’s Twist out met de Going Natural Haarproducten

Cherelice, Surinaams jongst bekende model met meer dan 30.000 facebook likes en een bos prachtig kroeshaar, demonstreert een Twist Out met de Going Natural haarproducten.

kroeshaar demonstratie met going natural cher

De demonstratie vond plaats bij Dio in de Flex Mall. Om de demonstratie te doen heeft Cherelice de volgende producten meegekregen die zij samen met haar moeder mocht uitproberen: Kruiden ShampooDetox ConditionerNo More Knots en de Silky Shea Haarboter..

Droog haar remedie
Aangezien Cher te kampen had  met droog haar heb ik haar aangeraden om te beginnen met de Going Natural Kruiden shampoo. Eigenlijk gewoon het haar te wassen met zoals je gewoon gewend bent het haar te wassen, maar hier is een slimme tip. Het makkelijkste voor mensen met zoveel haar is om het haar in 6 tot 12 parten in te delen, daar losse twists van te maken en het haar in delen te wassen.

Kroes een krullend haar wassen

Wanneer het haar eenmaal nat gemaakt is, maak je een twist los, doe je shampoo erin, maak je weer een twist en ga je naar het volgende deel. Wanneer je alle delen hebt gehad, ga je terug naar de eerste om die uit te spoelen. Haal dan wer de twist los, spoel het haar goed uit en maak vervolgens weer een twist. Je hoeft het haar niet te kammen.

cher uses going natural for a twist out   Twist out met de Going Natural Haarpoducten 

Wanneer het haar helemaal gewassen en gerinsed is doe je hetzelfde met de Going Natural Detox Deep Conditioner. Echter kam de conditioner wel door het haar. Je gaat merken dat de hoofdhuid gaat tintelen. Dat komt omdat er menthol en pepermunt aan de detox zijn toegevoegd om zo de hoofdhuid en haar groei te stimuleren. Ook wanneer je de conditioner uitspoelt is het goed om het haar met een grote kam te kammen. Je zult merken dat het voelt alsof je haar een nieuw leven is begonnen. Ook de glans van je haar zal opmerkbaar zijn. 

Doe een grote handdoek om je haar om zoveel mogelijk water uit je haar op te zuigen. Haal de handdoek van je haar wanneer het haar eenmaal handdoek droog is en laat het haar zo in de twists helemaal opdrogen. Kroeshaar droogt het makkelijkst wanneer er geen producten zijn toegevoegd. Je haar zal dus binnen een klein uurtje droog zijn. Pas wanneer het haar helemaal droog is kun je gaan stylen.

Twists
Wanneer het haar helemaal droog is kun je een twist losmaken, insmeren met de Silky Shea Haarboter en deze goed door het haar kammen. Maak dan van elke grote twist, 4 tot 6 kleine twists. Zorg ervoor dat de Silky Shea Haarboter echt helemaal van top tot en met eind in het haar zit. 

cher uses going natural hair care
De moeder van Cherelice heeft een geweldige job gedaan en ze was ook heel erg blij met de producten. Het resultaat was ook te zien. Het haar had meteen glans terug en voelde super zacht aan.

 Bantus

Om de diversiteit van ons haar en de Going Natural producten die gemaakt zijn voor ons haar, te late zien heb ik bantus gemaakt van Cher’s twists. Ik had zelf ook Bantus gemaakt met mijn Braidlocs. Het eindresultaat kun je in de videos bekijken.  

bantus in kroeshaar met going natural cher

Het resultaat 

cher uses going natural6 Twist out met going natural hair care

 

Bekijk Cherelice haar eigen foto verslag op facebook:

  Met dank aan Dio Drogist waar de producten nu ook verkrijgbaar zijn, Ingrid Doest-Renfurm voor het posten van de fotos en natuurlijk een ieder die gekomen is naar de haar demo. Het was waanzinnig leuk en graag ik jullie weer bij de volgende Kroeshaar Demonstratie met de Going Natural Haarproducten bij Dio

 

Bestel nu!

going natural hair care package

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *